Ons team

Al onze Chiropractors zijn hoogopgeleide en bevoegde chiropractors en zijn geregisteerd met SNRC, DCF, CCA, NZ government register en / of de US NBCE.

Team Rotterdam

Joseph Coletta

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

Joseph is geboren en getogen in Zuid-Californië, V.S.. Zijn eerste ervaring met chiropractie begon als een kind toen hij ijshockey speelde en meerdere rugletsels opliep. Behandelingen door zijn plaatselijke chiropractor zorgde ervoor dat Joseph tijdens zijn jeugd en als volwassen man actief kon blijven.

Als volwassene werkte Joseph als ambulance-paramedicus, waar hij zich specialiseerde in spoedeisende geneeskunde. Als paramedicus veroorzaakten patiëntenzorg en transport veelvuldige rugpijn. Joseph combineerde chiropractische zorg met pijnstillers om de pijn te verlichten, maar hij realiseerde zich dat de medicatie alleen de pijn verminderde en niet de oorzaak behandelde. Hij besloot chiropractie na te streven als zijn carrière en om zijn kennis over gezondheid en het menselijk lichaam te verdiepen.

Joseph studeerde af aan de Southern California University of Health Sciences met zijn doctoraat in chiropractie.

Hij verhuisde naar Nederland om zinvolle zorg te bieden aan mensen in nood. Als beoefenaar in Nederland richtte Joseph in 2017 samen met zijn zakenpartner, George Ellis, Chiropractie Centraal op. Hij stelt zich ook op als vrijwilliger en begeleidt daarnaast graag nieuwe chiropractoren en studenten die geïnteresseerd zijn in chiropractie. Joseph was in 2019 een van de drie professionals die in Nederland genomineerd waren als Chiropractor Van Het Jaar. In zijn vrije tijd leest Joseph graag en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Shae Chapman

CHIROPRACTOR

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze naar Nederland verhuisde.

Matthew Carstens

CHIROPRACTOR

Carstens is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Afrika, hij houdt van lichaamsbeweging, het buitenleven en alles wat met sport te maken heeft. Matthew is een enthousiaste en hardwerkende chiropractor met een grote interesse in lichamelijke houdings verbetering en sportchiropractie.

Hij studeerde af aan de Chiropractic School aan de Universiteit van Johannesburg. Met een lange geschiedenis van opleidingen heeft Matthew naast zijn Mtech (chiro) ook een Bachelor of Science graad in Menselijke Fysiologie van de Universiteit van Witwatersrand Cum Laude behaald.

Ludovica Distefano

CHIROPRACTOR

Ludovica is geboren en getogen in Rome, Italië. Met een chirurg als haar moeder heeft ze al sinds haar jeugd interesse getoond in hoe het menselijk lichaam werkt en wilde ze een carrière opbouwen in de gezondheidszorg. Omdat haar broer ook chiropractor is, werd ze al vroeg in contact gebracht met de waarden van dit beroep en heeft ze de positieve impact die chiropractie op mensen en zichzelf zeer gewaardeerd.

Ze voltooide het grootste deel van haar opleiding in Italië en studeerde af aan een prestigieuze Europese middelbare school met een dubbele graad in Frans en Italiaans. Daarna verhuisde ze naar het Verenigd Koninkrijk om haar studie chiropractie te volgen aan het AECC University College, waar ze een allround ervaring opdeed.

Ludovica ontwikkelde ook een bijzondere interesse in voeding en gewichtheffen.

Walter Jubber

CLINICAL SPECIALIST

Walter komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en kwam met zijn verloofde naar Nederland om een leven op te bouwen tussen de tulpen. Na het afronden van zijn universitaire studie ontving hij zijn mastergraad Homeopathie. In de vestiging Rotterdam zal u hem voornamelijk tegenkomen als de Clinical Chiropractic Specialist. Hij ondersteund het Front Desk Team ook indien nodig. Walter gelooft oprecht in een holistische benadering, wat inhoudt dat hij alle aspecten van een persoon in hun waarde houdt: hun emotionele, fysieke en mentale aspecten. Hij heeft ook een grote voorliefde voor vrijwilligerswerk en was vrijwilliger bij de non-profitorganisatie Khula Natural Health Centre op het platteland van Kwazulu Natal, Zuid-Afrika. In zijn vrije tijd houdt Walter van om fit en gezond te blijven, fotografie en lezen.

Diana de Visser

FRONT DESK SUPERVISOR

Diana is geboren en getogen in Rotterdam. Ze studeerde Horeca en Entertainment en begon direct na haar afstuderen in de Horeca. Ze heeft uitgebreide ervaring in de dienstverlenende sector, omdat ze werkte als manager in hotels, maar ook bij speciale evenementen. Diana is zeer servicegericht en geniet van het contact met klanten. In de praktijk in Rotterdam vindt u haar als Front Desk Supervisor waar ze de Front Desk Administrators coached en begeleid. In haar vrije tijd geniet Diana van reizen en tijd doorbrengen met haar familie.

Renata Botis

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.

Don Chatham

PRACTICE MANAGER

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt. Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles. Nu woont Don in Breukelen en gebruikt zijn ruime kennis in administratie, klantenservice en chiropractie om de ervaring van onze klanten hier bij Chiropractie Centraal te verbeteren. In zijn vrije tijd houd Don ervan om zijn nieuwe woonplaats verder te ontdekken, Nederlands te leren, op culinaire ontdekkingen te gaan en nieuwe kunst te ontdekken.

Rahma Tsouli

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Deb Molly Rae

FRONT DESK ADMINISTATOR

Deb is geboren en getogen in Rotterdam. Na jaren lang in de fitness branche te hebben gewerkt, haalt ze nog steeds veel voldoening uit het mensen op weg helpen naar een betere en gezonde leef stijl. Daarbij is werken in een omgeving met goede en positieve energie enorm belangrijk voor haar. In haar vrije tijd doet ze aan fitness, reist ze de wereld over maar houdt ze ook van gamen.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Team Gouda

George Ellis

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

George groeide op in Nieuw-Zeeland waar hij, net als de meeste Nieuw-Zeelanders, al zijn vrije tijd spendeerde in het buitenleven en aan sport. Daar genoot hij van kajakken, skiën, waterskiën, duiken, vissen, wandelen, rugby, kano, polo, surfen en het verkennen van alles wat de natuur in Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Toen hij 14 jaar was, viel hij van een 8 meter hoge waterval en voelde direct dat er iets in zijn achterrug niet goed zat. “Ik deed wat de meeste mensen doen en negeerde het tot het heel erg was. Ik moest al mijn sporten en zelfs school stoppen. Na een paar maanden alles te proberen wat ik kon bedenken en zeer gefrustreerd te zijn geworden over alle dingen die ik niet meer kon doen, stelde mijn vriend voor zijn chiropractor te bezoeken. Ik was enorm verbaasd over de resultaten en kreeg meteen mijn leven terug. Ik wist van toen af wat ik wilde worden: een chiropractor! Ik begrijp sinds dit voorval al te goed hoe het voelt wanneer je gezondheid je stopt om te doen waar je van houdt”.

George studeerde Health Science en biochemie aan de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland voordat hij begon met zijn universitaire studie in Chiropractie aan de New Zealand College of Chiropractic in Auckland. Hij studeerde af in 2009 met onderscheiding en hij won hier ook de John Nolan prijs voor uitstekendheid in diagnotische beeldvorming en de “Adjustment Award”. Hierna heeft George nog verschillende postgraduate opleidingen voltooid. George heeft vooral een interesse in wervel en tussen wervel problemen.

Charlotte Hildreth

CHIROPRACTOR

Charlotte komt uit Dunedin, een kleine stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Ze heeft veel passies waaronder kunst, yoga, buiten zijn, reizen, tijd doorbrengen op het strand en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. Ze was 12 jaar oud toen ze besloot dat ze chiropractor wilde worden. Charlotte voelt zich gezegend omdat ze in een familie met chiropractoren is geboren waar ze allemaal regelmatig werden behandeld. Omdat ze in zo’n gezin werd geboren, is haar chiropractische reis al bij haar geboorte begonnen. Ze studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic en is nu in Nederland terechtgekomen. Ze houdt er helemaal van om gezinnen hun beste leven te zien leiden door gelukkig en gezond te zijn. Bij Chiropractie Centraal is Charlotte zeer bedreven in prenatale en postnatale chiropractische zorg, evenals het behandelen van baby’s en jonge kinderen.

Don Chatham

PRACTICE MANAGER

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt. Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles. Nu woont Don in Breukelen en gebruikt zijn ruime kennis in administratie, klantenservice en chiropractie om de ervaring van onze klanten hier bij Chiropractie Centraal te verbeteren. In zijn vrije tijd houd Don ervan om zijn nieuwe woonplaats verder te ontdekken, Nederlands te leren, op culinaire ontdekkingen te gaan en nieuwe kunst te ontdekken.

Rahma Tsouli

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Team Den Haag

Joseph Coletta

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

Joseph is geboren en getogen in Zuid-Californië, V.S.. Zijn eerste ervaring met chiropractie begon als een kind toen hij ijshockey speelde en meerdere rugletsels opliep. Behandelingen door zijn plaatselijke chiropractor zorgde ervoor dat Joseph tijdens zijn jeugd en als volwassen man actief kon blijven.

Als volwassene werkte Joseph als ambulance-paramedicus, waar hij zich specialiseerde in spoedeisende geneeskunde. Als paramedicus veroorzaakten patiëntenzorg en transport veelvuldige rugpijn. Joseph combineerde chiropractische zorg met pijnstillers om de pijn te verlichten, maar hij realiseerde zich dat de medicatie alleen de pijn verminderde en niet de oorzaak behandelde. Hij besloot chiropractie na te streven als zijn carrière en om zijn kennis over gezondheid en het menselijk lichaam te verdiepen.

Joseph studeerde af aan de Southern California University of Health Sciences met zijn doctoraat in chiropractie.

Hij verhuisde naar Nederland om zinvolle zorg te bieden aan mensen in nood. Als beoefenaar in Nederland richtte Joseph in 2017 samen met zijn zakenpartner, George Ellis, Chiropractie Centraal op. Hij stelt zich ook op als vrijwilliger en begeleidt daarnaast graag nieuwe chiropractoren en studenten die geïnteresseerd zijn in chiropractie. Joseph was in 2019 een van de drie professionals die in Nederland genomineerd waren als Chiropractor Van Het Jaar. In zijn vrije tijd leest Joseph graag en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

George Ellis

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

George groeide op in Nieuw-Zeeland waar hij, net als de meeste Nieuw-Zeelanders, al zijn vrije tijd spendeerde in het buitenleven en aan sport. Daar genoot hij van kajakken, skiën, waterskiën, duiken, vissen, wandelen, rugby, kano, polo, surfen en het verkennen van alles wat de natuur in Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Toen hij 14 jaar was, viel hij van een 8 meter hoge waterval en voelde direct dat er iets in zijn achterrug niet goed zat. “Ik deed wat de meeste mensen doen en negeerde het tot het heel erg was. Ik moest al mijn sporten en zelfs school stoppen. Na een paar maanden alles te proberen wat ik kon bedenken en zeer gefrustreerd te zijn geworden over alle dingen die ik niet meer kon doen, stelde mijn vriend voor zijn chiropractor te bezoeken. Ik was enorm verbaasd over de resultaten en kreeg meteen mijn leven terug. Ik wist van toen af wat ik wilde worden: een chiropractor! Ik begrijp sinds dit voorval al te goed hoe het voelt wanneer je gezondheid je stopt om te doen waar je van houdt”.

George studeerde Health Science en biochemie aan de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland voordat hij begon met zijn universitaire studie in Chiropractie aan de New Zealand College of Chiropractic in Auckland. Hij studeerde af in 2009 met onderscheiding en hij won hier ook de John Nolan prijs voor uitstekendheid in diagnotische beeldvorming en de “Adjustment Award”. Hierna heeft George nog verschillende postgraduate opleidingen voltooid. George heeft vooral een interesse in wervel en tussen wervel problemen.

Nicole Chiropractor

Nicole Wagener

CHIROPRACTOR

Nicole is geboren en getogen in het land van De leeuwenkoning (Zuid-Afrika). Ze studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika en werdt ze aan het einde van haar studie ook bekroond als Best Achiever. Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert. Momenteel volgt Nicole ook een cursus Chiropractische filosofie, georganiseerd door Sherman College of Chiropractic en is van plan om in de toekomst dierenchiropractie te gaan studeren. Ze heeft altijd al met paarden willen werken: wat is een betere manier dan chiropractor voor dieren te worden? Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert.

Renata Botis

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.

Rahma Tsouli

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Team Utrecht

Shae Chapman

CHIROPRACTOR

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze naar Nederland verhuisde.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Don Chatham

PRACTICE MANAGER

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt. Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles. Nu woont Don in Breukelen en gebruikt zijn ruime kennis in administratie, klantenservice en chiropractie om de ervaring van onze klanten hier bij Chiropractie Centraal te verbeteren. In zijn vrije tijd houd Don ervan om zijn nieuwe woonplaats verder te ontdekken, Nederlands te leren, op culinaire ontdekkingen te gaan en nieuwe kunst te ontdekken.

Surakshana Ramdutt

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Surakshana is geboren en getogen in Utrecht en woont er al 27 jaar samen met haar moeder en broer. Naast haar studie Marketing & Sales vindt ze het heel leuk om met mensen in contact te zijn. Mensen helpen geeft haar en voldaan gevoel. Van haar huidige functie bij Chiropractie Centraal wordt ze dan ook heel blij, vooral door de leuke en vriendelijke mensen die ze voorbij ziet komen. In haar vrije tijd vindt ze het erg leuk om te dansen, om op stap te gaan en/of samen te zijn met familie of om gewoon lekker haar favoriete series te bingewatchen op Netflix.

Team Almere

Nadia Cloete

CHIROPRACTOR

Nadia is geboren en getogen aan de oostkust van Zuid-Afrika en heeft in Nieuw-Zeeland en Namibië gewoond. Ze voltooide haar Bachelor of Science in Farmacologie aan de Universiteit van Auckland, Nieuw-Zeeland. Daarna studeerde ze chiropractie in Zuid-Afrika aan de Durban University of Technology en de University of Johannesburg. Haar achtergrond in farmacologie leidde tot succesvolle carrières binnen de farmaceutische industrie, maar haar passie ligt bij chiropractie. Die passie heeft ertoe geleid dat Nadia samen met haar man verscheidene praktijken heeft geopend in Swakopmund, Namibië en Kaapstad, Zuid-Afrika. Ze is een gezinschiropractor en is momenteel ingeschreven in een postdoctoraal pediatrisch programma om haar enorme kennis en expertise nog verder uit te breiden.

Monika Meijer

FRONT DESK ADMINISTRATOR

Monika komt oorspronkelijk uit Boedapest, Hongarije en is 10 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Ze komt uit een gezin met artsen en verpleegkundigen en was altijd al geïnteresseerd in het zorgen voor anderen. Dit is de reden waarom ze in de zorg wilde werken na een carrière in de hospitality en horeca. Monika heeft een masters diploma in landschapsarchitectuur, dat heeft haar mening over het milieu beïnvloed. Ze vindt het leuk om “quality time” met haar gezinnetje door te brengen. Monika houdt van tuinieren en is fanatiek supporter van het Hongaarse waterpolo team. Monika houdt van eten en koken, maar ze kan de wijze waarop haar oma eend voor haar bereid erg waarderen.