Ons team

Al onze Chiropractors zijn hoogopgeleide en bevoegde chiropractors en zijn geregisteerd met SNRC, DCF, CCA, NZ government register en / of de US NBCE.

Team Rotterdam

Matthew Carstens

CHIROPRACTOR

Matthew is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Afrika, hij houdt van lichaamsbeweging, het buitenleven en alles wat met sport te maken heeft. Matthew is een enthousiaste en hardwerkende chiropractor met een grote interesse in lichamelijke houdings verbetering en sportchiropractie.

Hij studeerde af aan de Chiropractic School aan de Universiteit van Johannesburg. Met een lange geschiedenis van opleidingen heeft Matthew naast zijn Mtech (chiro) ook een Bachelor of Science graad in Menselijke Fysiologie van de Universiteit van Witwatersrand Cum Laude behaald.

Ludovica Distefano

CHIROPRACTOR

Ludovica is geboren en getogen in Rome, Italië. Met een chirurg als haar moeder heeft ze al sinds haar jeugd interesse getoond in hoe het menselijk lichaam werkt en wilde ze een carrière opbouwen in de gezondheidszorg. Omdat haar broer ook chiropractor is, werd ze al vroeg in contact gebracht met de waarden van dit beroep en heeft ze de positieve impact die chiropractie op mensen en zichzelf zeer gewaardeerd.

Ze voltooide het grootste deel van haar opleiding in Italië en studeerde af aan een prestigieuze Europese middelbare school met een dubbele graad in Frans en Italiaans. Daarna verhuisde ze naar het Verenigd Koninkrijk om haar studie chiropractie te volgen aan het AECC University College, waar ze een allround ervaring opdeed.

Ludovica ontwikkelde ook een bijzondere interesse in voeding en gewichtheffen.

Mike Herbert

CHIROPRACTOR

Mike komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar hij een succesvolle sport- en gezinspraktijk had. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Johannesburg voltooide hij zijn ICSP-diploma in Sport Chiropractie. Hij heeft er altijd van genoten om fysiek actief te zijn, van deelname aan Ironman-triatlons tot het beklimmen van de Kilimanjaro. Daarnaast sprak hij op de nationale radio en leidde hij blessurepreventieclinics gericht op de beginnende atleet. Mike is ervan overtuigd dat “beweging een medicijn is” en in eerste instantie is dat ook zijn doel: mobiliseren van het lichaam verbeteren. Door chiropractie en zijn achtergrond in revalidatie te combineren, richt hij zich op het verbeteren van de spinale en houdingsfunctie, wat op zijn beurt ook voor voor een betere stimulatie en functie van het zenuwstelsel zorgt.

Jack Chiropractor

Jack Warburton

CHIROPRACTOR

Jack is geboren en getogen in een klein stadje aan de zuidkust van Engeland, waar hij zijn hele jeugd graag buiten was en verschillende sporten beoefende. Hierdoor is Jack graag in de natuur, vooral aan het strand en in het water. Hij is een fervent reiziger en vindt het leuk om nieuwe plekken te ontdekken! Jack was altijd al gefascineerd door het menselijk lichaam en optimale gezondheid en nadat hij op 16-jarige leeftijd zelf chiropractie had ervaren, wist hij dat dit was wat hij wilde doen! Jack is afgestudeerd met hoogste onderscheiding aan de AECC University College en zet zich in om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen door middel van chiropractie. Hij is van mening dat regelmatige chiropractische zorg de persoon in staat stelt beter contact te maken met zijn interne en externe omgeving. Jack wil mensen in staat stellen de controle over hun gezondheid te nemen.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Tori Chiropractor

Tory Guy

CHIROPRACTOR

Tory is in Nieuw-Zeeland geboren en getogen. Ze heeft altijd geweten dat ze een carrière in de gezondheidszorg wilde maken, maar pas toen ze er achter kwam hoe chiropractie zo’n verschil maakte in het leven van zoveel kinderen, wist ze dat ze chiropractor wilde worden.
Na haar afstuderen werkte Tory aan het New Zealand College of Chiropractic, terwijl ze een kleine praktijk had vanuit huis en een lokale chiropractor was. Ze is enthousiast om haar jarenlange ervaring te delen en zoveel mogelijk mensen te helpen. Ook Tory gaat op zoek naar alles wat Nederland te bieden heeft!
Als ze niet aan het werk is, is Tory aan het hardlopen, skiën, muziek maken en koken.

Taylah Stack

CHIROPRACTOR

Taylah is geboren en getogen in Nieuw-Zeeland. Chiropractie is altijd een onderdeel van haar leven geweest. Toen ze slechts 2 dagen oud was, had ze het geluk om haar ruggengraat en zenuwstelsel te laten controleren door een chiropractor en ze blijft dit regelmatig doen. Taylah is afgestudeerd aan het New Zealand College of Chiropractic. Ze wil iedereen helpen de ware voordelen van chiropractie te ervaren zoals zij! Taylah werkt graag met alle leeftijden en is gepassioneerd om mensen te zien bloeien en het meeste uit hun lichaam en leven te zien halen. Taylah houdt ervan om kinderen te controleren en bij te stellen, omdat het belangrijk voor haar is dat ze vanaf de geboorte een uitstekende gezondheid hebben, zodat ze kunnen floreren.
Buiten de training om vind je Taylah in de sportschool, tennissen, lekker eten en reizen door heel Nederland en Europa! Taylah zou het geweldig vinden om jou en je familie te ontmoeten terwijl je je reis naar meer gezondheid en welzijn begint door middel van chiropractische zorg.

Diana de Visser

FRONT DESK SUPERVISOR

Diana is geboren en getogen in Rotterdam. Ze studeerde Horeca en Entertainment en begon direct na haar afstuderen in de Horeca. Ze heeft uitgebreide ervaring in de dienstverlenende sector, omdat ze werkte als manager in hotels, maar ook bij speciale evenementen. Diana is zeer servicegericht en geniet van het contact met klanten. In de praktijk in Rotterdam vindt u haar als Front Desk Supervisor waar ze de Front Desk Administrators coached en begeleid. In haar vrije tijd geniet Diana van reizen en tijd doorbrengen met haar familie.

Renata Botis

SENIOR FRONT DESK

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.

Rahma

Rahma Tsouli

SENIOR FRONT DESK

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Deb Molly Rae

FRONT DESK

Deb is geboren en getogen in Rotterdam. Na jaren lang in de fitness branche te hebben gewerkt, haalt ze nog steeds veel voldoening uit het mensen op weg helpen naar een betere en gezonde leef stijl. Daarbij is werken in een omgeving met goede en positieve energie enorm belangrijk voor haar. In haar vrije tijd doet ze aan fitness, reist ze de wereld over maar houdt ze ook van gamen.

Chimène Rietvelt

FRONT DESK

Chimène is geboren in Den Haag waarna ze grootendeels van haar jeugd is opgegroeid in Turkije, daardoor spreekt ze naast Nederlands en Engels ook vloeiend Turks. Tijdens haar studie zakelijk en commercieel medewerker is ze begonnen met werken in deze branche en haalt ze er vooral voldoening uit om mensen zo professioneel mogelijk te woord te staan. Naast haar werk houdt ze er van om citytrips te doen, te koken en te gaan winkelen. Daarnaast probeert ze haar gezonde levenstijl te behouden door middel van fitness.

Cindy Chin

FRONT DESK

Cindy is geboren en getogen in Sint Maarten en heeft in verschillende landen gewoond en gestudeerd. Ze houdt van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken, verschillende talen leren en mensen van over de hele wereld ontmoeten. In 2017 behaalde ze haar Bachelor of Arts-graad in Engels in de Verenigde Staten en verhuisde vervolgens naar Nederland om dichter bij haar twee zussen te zijn. Klantenservice is al sinds zeer jonge leeftijd een groot deel van haar leven. Ze hielp altijd in haar familierestaurant, begroette en bediende klanten en zorgde ervoor dat ze zich welkom en thuis voelden. Ze kwam voor het eerst in aanraking met chiropractische zorg toen ze in de Verenigde Staten studeerde. Haar school had een chiropractische kliniek op de campus waar ze vier jaar lang werd behandeld. De kennis en zorg die ze kreeg van de chiropractoren inspireerden haar om een beter en gezonder leven te leiden. “Als receptioniste, in een ondersteunende rol, hoop ik dat ik anderen kan helpen dezelfde voordelen te ervaren als ik heb gekregen van chiropractische zorg.”

Team Gouda

Shae Chapman

CHIROPRACTOR

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze naar Nederland verhuisde.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Genevieve Viljoen

CHIROPRACTOR

Genevieve komt uit Zuid-Afrika en werd geboren in de kustprovincie Durban, maar groeide op in Johannesburg. Genevieve wist altijd al dat ze na haar studie chiropractie op zoek zou gaan naar een avontuur. Toen er zich een kans bij Chiropractie Centraal voordeed, was het een logisch gevolg dat ze de wereld over zou gaan om dit verlangen te vervullen terwijl ze chiropractie kan beoefenen. Ze werd chiropractor omdat ze een carrière wilde waarin ze mensen zou kunnen helpen en zelf heeft kunnen zien hoe chiropractie dat kan doen, onder andere via haar familie en een mentor die haar passie voor chiropractie met haar deelde. Haar doel is altijd om patiënten met compassie en gevoel voor humor te benaderen waar ze kan. In haar vrije tijd houdt Genevieve van lezen, nieuwe sporten uitproberen en vriendschap sluiten met zoveel mogelijk dieren. Ze is van plan om zoveel mogelijk van Nederland en Europa te verkennen, terwijl ze blijft leren over chiropractie, met een specialisatie op het gebied van kindergeneeskunde

Don Chatham

PRACTICE MANAGER

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt. Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles. Nu woont Don in Breukelen en gebruikt zijn ruime kennis in administratie, klantenservice en chiropractie om de ervaring van onze klanten hier bij Chiropractie Centraal te verbeteren. In zijn vrije tijd houd Don ervan om zijn nieuwe woonplaats verder te ontdekken, Nederlands te leren, op culinaire ontdekkingen te gaan en nieuwe kunst te ontdekken.

Rahma

Rahma Tsouli

SENIOR FRONT DESK

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Cindy Chin

FRONT DESK

Cindy is geboren en getogen in Sint Maarten en heeft in verschillende landen gewoond en gestudeerd. Ze houdt van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken, verschillende talen leren en mensen van over de hele wereld ontmoeten. In 2017 behaalde ze haar Bachelor of Arts-graad in Engels in de Verenigde Staten en verhuisde vervolgens naar Nederland om dichter bij haar twee zussen te zijn. Klantenservice is al sinds zeer jonge leeftijd een groot deel van haar leven. Ze hielp altijd in haar familierestaurant, begroette en bediende klanten en zorgde ervoor dat ze zich welkom en thuis voelden. Ze kwam voor het eerst in aanraking met chiropractische zorg toen ze in de Verenigde Staten studeerde. Haar school had een chiropractische kliniek op de campus waar ze vier jaar lang werd behandeld. De kennis en zorg die ze kreeg van de chiropractoren inspireerden haar om een ​​beter en gezonder leven te leiden. “Als receptioniste, in een ondersteunende rol, hoop ik dat ik anderen kan helpen dezelfde voordelen te ervaren als ik heb gekregen van chiropractische zorg.”

Team Den Haag

Nicole Chiropractor

Nicole Wagener

CHIROPRACTOR

Nicole is geboren en getogen in het land van De leeuwenkoning (Zuid-Afrika). Ze studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika en werdt ze aan het einde van haar studie ook bekroond als Best Achiever. Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert. Momenteel volgt Nicole ook een cursus Chiropractische filosofie, georganiseerd door Sherman College of Chiropractic en is van plan om in de toekomst dierenchiropractie te gaan studeren. Ze heeft altijd al met paarden willen werken: wat is een betere manier dan chiropractor voor dieren te worden? Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert.

Cameron Servatius

CHIROPRACTOR

Cameron is geboren en getogen in het kleine stadje Chilliwack, in Brits Columbia, Canada, de plek waar je het beste van het leven kunt genieten in de prachtige natuur! Zijn passie voor activiteiten zoals wandelen, vissen, kamperen en basketbal leerde hem dat het bewegen van zijn lichaam en genieten van de natuur en het landschap om hem heen essentieel zijn voor een gelukkig en gezond lichaam, geest en ziel.

Zijn hele schooltijd lag zijn focus op zowel academici als sport. Terwijl Cameron basketbal speelde op hoogste niveau van de universiteit in Canada tijdens zijn studie biologie en menselijke kinesiologie, werd de beslissing van Cameron om chiropractor te worden sterk beïnvloed door zijn liefde om samen te werken in de gezondheidszorg en zijn weg om mensen te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken en te maximaliseren hun potentieel om hun welzijn te behouden.

Hij verhuisde in 2017 naar Nieuw-Zeeland en studeerde vier jaar later af aan het College of Chiropractic, New Zealand in 2021. Na een kort bezoek aan Canada is Cameron verhuisd naar Nederland om deel uit te maken van de Chiropractie Centraal familie.

Renata Botis

SENIOR FRONT DESK

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.

Rahma

Rahma Tsouli

SENIOR FRONT DESK

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Team Utrecht

Shae Chapman

CHIROPRACTOR

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze naar Nederland verhuisde.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Genevieve Viljoen

CHIROPRACTOR

Genevieve komt uit Zuid-Afrika en werd geboren in de kustprovincie Durban, maar groeide op in Johannesburg. Genevieve wist altijd al dat ze na haar studie chiropractie op zoek zou gaan naar een avontuur. Toen er zich een kans bij Chiropractie Centraal voordeed, was het een logisch gevolg dat ze de wereld over zou gaan om dit verlangen te vervullen terwijl ze chiropractie kan beoefenen. Ze werd chiropractor omdat ze een carrière wilde waarin ze mensen zou kunnen helpen en zelf heeft kunnen zien hoe chiropractie dat kan doen, onder andere via haar familie en een mentor die haar passie voor chiropractie met haar deelde. Haar doel is altijd om patiënten met compassie en gevoel voor humor te benaderen waar ze kan. In haar vrije tijd houdt Genevieve van lezen, nieuwe sporten uitproberen en vriendschap sluiten met zoveel mogelijk dieren. Ze is van plan om zoveel mogelijk van Nederland en Europa te verkennen, terwijl ze blijft leren over chiropractie, met een specialisatie op het gebied van kindergeneeskunde

Don Chatham

PRACTICE MANAGER

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt. Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles. Nu woont Don in Breukelen en gebruikt zijn ruime kennis in administratie, klantenservice en chiropractie om de ervaring van onze klanten hier bij Chiropractie Centraal te verbeteren. In zijn vrije tijd houd Don ervan om zijn nieuwe woonplaats verder te ontdekken, Nederlands te leren, op culinaire ontdekkingen te gaan en nieuwe kunst te ontdekken.

Team Amsterdam

Taylor Chiropractor

Taylor Mutis

CHIROPRACTOR

Geboren en getogen in British Columbia, Canada, is Taylor altijd al geïnteresseerd geweest in wetenschap en het menselijk lichaam. Hij houdt van wandelen, ijshockey, gitaar en zoveel mogelijk nieuwe plekken ontdekken, dus waarom niet in Nederland?! Nadat hij had gezien hoe drastisch het leven van mensen kan variëren op basis van levensstijl, wist Taylor dat hij aan de preventieve kant van de gezondheidszorg wilde werken en mensen in een vroeg stadium wilde helpen hun gezondheid te verbeteren. Hij begon met het behalen van een bachelor in Kinesiologie en voltooide daarna zijn chiropractie opleiding aan Life Chiropractic College West in Californië, waar hij cum laude afsloot. Taylor gelooft dat de beste manier om gezond te zijn is om proactief met je gezondheid om te gaan en Chiropractie stelt mensen in staat om precies dat te doen.

Alessia de Paola

Alessia de Paola

CHIROPRACTOR

Alessia is geboren en getogen in Crotone, een klein stadje in het zuiden van Italië. Ze is nu gevestigd in Amsterdam en vindt het heerlijk om haar nieuwe thuis te verkennen! Tijdens haar zoektocht naar een oplossing voor de musculoskeletale problemen van haar familie ontdekte ze chiropractie. Wat haar inspireerde was een chiropractisch filosofieboek die de driehoek van gezondheid benoemde, namelijk de chemische, fysieke en emotionele aspecten. Alle drie de kanten moeten in evenwicht en gezond zijn om geheel gezond te zijn. Ze besloot op 18-jarige leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk te verhuizen om daar chiropractie te gaan studeren. Ze studeerde Cum Laude af aan de AECC University College in Bournemouth. Alessia is gespecialiseerd in het welzijn van het hele lichaam en is geïnteresseerd in het ontwikkelen van verdere kennis over kindergeneeskunde en zwangerschap. Ze is van mening dat pijn niemand ervan mag weerhouden het leven te leiden dat ze verdienen. Ze is empathisch, extravert, positief en kijkt ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten.

James Holthuis

FRONT DESK

In tegenstelling tot de meeste multiculturele achtergronden binnen het bedrijf is Jimmy James volledig Nederlands. Hij is 20 jaar en studeert International Business Law aan de universiteit in Leiden. Lange tijd is hij werkzaam geweest in de horeca, maar het was tijd voor wat nieuws. Nu houd hij zich nog steeds bezig met het verwelkomen van mensen en kan hij ondertussen zijn Engels verder bijspijkeren. Hij is regelmatig buiten te vinden tijdens het hardlopen of uitgaan. Verder heeft Jimmy James een liefde voor speciale whisky’s en films kijken. Later hoopt hij nog naar het buitenland te kunnen verhuizen en daar een mooie baan te vinden in de richting van zijn studie. Tot die tijd zorgt hij als Front Desk Administrator dat hij iedereen een fijn bezoek aan de praktijk kan bezorgen.

Monika Meijer

SENIOR FRONT DESK

Monika komt oorspronkelijk uit Boedapest, Hongarije en is 10 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Ze komt uit een gezin met artsen en verpleegkundigen en was altijd al geïnteresseerd in het zorgen voor anderen. Dit is de reden waarom ze in de zorg wilde werken na een carrière in de hospitality en horeca. Monika heeft een masters diploma in landschapsarchitectuur, dat heeft haar mening over het milieu beïnvloed. Ze vindt het leuk om “quality time” met haar gezinnetje door te brengen. Monika houdt van tuinieren en is fanatiek supporter van het Hongaarse waterpolo team. Monika houdt van eten en koken, maar ze kan de wijze waarop haar oma eend voor haar bereid erg waarderen.

Team Haarlem

Tasmyn Duarte

CHIROPRACTOR

Tasmyn is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Ze studeerde af aan de Universiteit van Johannesburg met haar master in chiropractie. Ondanks haar plannen om in het buitenland te gaan werken, kreeg ze een geweldige kans om in een familiepraktijk te werken en haar eigen praktijk in Zuid-Afrika te starten. Na een aantal mooie jaren besloot ze een nieuwe uitdaging aan te gaan en naar het buitenland te verhuizen naar Nederland.

Tasmyn werkt met mensen van alle leeftijden en heeft een passie voor het werken met baby’s, kinderen en gezinnen. Ze woont regelmatig seminars bij om op de hoogte te blijven van het laatste onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen en zet zich in om mensen het beste zorgniveau te bieden zodat ze een gezonde en gelukkige levensstijl kunnen leiden.

Ze heeft een voorliefde voor sport, en dan voornamelijk hockey en zwemmen. Ze brengt haar vrije tijd door met reizen, gezelligheid met vrienden en familie, het ontdekken van verschillende keukens en het luisteren naar muziek.

James Holthuis

FRONT DESK

In tegenstelling tot de meeste multiculturele achtergronden binnen het bedrijf is Jimmy James volledig Nederlands. Hij is 20 jaar en studeert International Business Law aan de universiteit in Leiden. Lange tijd is hij werkzaam geweest in de horeca, maar het was tijd voor wat nieuws. Nu houd hij zich nog steeds bezig met het verwelkomen van mensen en kan hij ondertussen zijn Engels verder bijspijkeren. Hij is regelmatig buiten te vinden tijdens het hardlopen of uitgaan. Verder heeft Jimmy James een liefde voor speciale whisky’s en films kijken. Later hoopt hij nog naar het buitenland te kunnen verhuizen en daar een mooie baan te vinden in de richting van zijn studie. Tot die tijd zorgt hij als Front Desk Administrator dat hij iedereen een fijn bezoek aan de praktijk kan bezorgen.

Pauline Meijer

FRONT DESK

Pauline is geboren en getogen in Nederland. Ze is opgegroeid in Drenthe. Ze studeert aan de universiteit in Leiden en is voornamelijk geïnteresseerd in geschiedenis en ook in de gezondheid en levensstijl van mensen. Na een aantal jaar in de hotelbranche en supermarkten te hebben gewerkt is de hospitality branche haar passie geworden. In haar vrije tijd is ze vaak actief bezig, gaat ze naar musea, concerten of gaat ze naar de bioscoop.

Team Almere

Nadia Cloete

Nadia Cloete

CHIROPRACTOR

Nadia is geboren en getogen aan de oostkust van Zuid-Afrika en heeft in Nieuw-Zeeland en Namibië gewoond. Ze voltooide haar Bachelor of Science in Farmacologie aan de Universiteit van Auckland, Nieuw-Zeeland. Daarna studeerde ze chiropractie in Zuid-Afrika aan de Durban University of Technology en de University of Johannesburg. Haar achtergrond in farmacologie leidde tot succesvolle carrières binnen de farmaceutische industrie, maar haar passie ligt bij chiropractie. Die passie heeft ertoe geleid dat Nadia samen met haar man verscheidene praktijken heeft geopend in Swakopmund, Namibië en Kaapstad, Zuid-Afrika. Ze is een gezinschiropractor en is momenteel ingeschreven in een postdoctoraal pediatrisch programma om haar enorme kennis en expertise nog verder uit te breiden.

Annefloor Broekhuijsen

CHIROPRACTOR

Annefloor is geboren in Leiden. Zij kwam in aanraking met chiropractische zorg tijdens haar jeugd. Als kind had zij veel last van rugklachten. Chiropractie heeft haar van deze klachten af geholpen. Na haar studie Oefentherapie mensendieck verhuisde zij naar Engeland om Chiropractie te studeren waar
zij cum laude is afgestudeerd. In haar vrije tijd doet Annefloor fanatiek aan Braziliaans Jiu-Jitsu en ze is een gecertificeerd yoga-instructeur. Het mooiste aan haar vak vindt Annefloor dat ze door middel van chiropractie mensen kan helpen pijnvrij te laten bewegen.

Monika Meijer

SENIOR FRONT DESK

Monika komt oorspronkelijk uit Boedapest, Hongarije en is 10 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Ze komt uit een gezin met artsen en verpleegkundigen en was altijd al geïnteresseerd in het zorgen voor anderen. Dit is de reden waarom ze in de zorg wilde werken na een carrière in de hospitality en horeca. Monika heeft een masters diploma in landschapsarchitectuur, dat heeft haar mening over het milieu beïnvloed. Ze vindt het leuk om “quality time” met haar gezinnetje door te brengen. Monika houdt van tuinieren en is fanatiek supporter van het Hongaarse waterpolo team. Monika houdt van eten en koken, maar ze kan de wijze waarop haar oma eend voor haar bereid erg waarderen.

Team Leiden

Eric de Wit

CHIROPRACTOR

Eric is geboren en getogen in Red Deer, Alberta, Canada. Zijn eerste chiropractische ervaring was op jonge leeftijd na talloze ijshockeyblessures. Door regelmatige chiropractische zorg kon Eric zijn liefde voor sport voortzetten, die voornamelijk bestond uit golf en ijshockey. Op 25-jarige leeftijd verkocht Eric alles om te gaan studeren aan het hoog aangeschreven College of Chiropractic in New Zeeland.

Voor zijn chiropractische carrière werkte Eric voor zijn vader als elektricien, maar besloot toen om over te stappen op de kracht van het menselijk lichaam. Eric heeft een passie voor een natuurlijke levensstijl, aangezien het menselijk lichaam alles heeft wat nodig is om te overleven, als wij het toestaan. Chiropractische zorg, samen met de juiste voeding, regelmatige beweging en een uitgebalanceerde levensstijl, zullen iedereen in staat stellen om hun beste leven te leiden.

De grootvader van Eric werd geboren in ‘s-Hertogenbosch voordat hij naar Canada emigreerde, wat bijdroeg aan zijn beslissing om de mensen in Nederland te gaan dienen.

Op zijn vrije dagen gaat hij met zijn verloofde Europa verkennen, restaurants uitproberen en golfen.

Alleen al omdat zijn achternaam De Wit is, verwacht niet dat zijn Nederlands zijn naam eer aan zal doen, hoewel hij er wel hard aan werkt

James Holthuis

FRONT DESK

In tegenstelling tot de meeste multiculturele achtergronden binnen het bedrijf is Jimmy James volledig Nederlands. Hij is 20 jaar en studeert International Business Law aan de universiteit in Leiden. Lange tijd is hij werkzaam geweest in de horeca, maar het was tijd voor wat nieuws. Nu houd hij zich nog steeds bezig met het verwelkomen van mensen en kan hij ondertussen zijn Engels verder bijspijkeren. Hij is regelmatig buiten te vinden tijdens het hardlopen of uitgaan. Verder heeft Jimmy James een liefde voor speciale whisky’s en films kijken. Later hoopt hij nog naar het buitenland te kunnen verhuizen en daar een mooie baan te vinden in de richting van zijn studie. Tot die tijd zorgt hij als Front Desk Administrator dat hij iedereen een fijn bezoek aan de praktijk kan bezorgen.

Pauline Meijer

FRONT DESK

Pauline is geboren en getogen in Nederland. Ze is opgegroeid in Drenthe. Ze studeert aan de universiteit in Leiden en is voornamelijk geïnteresseerd in geschiedenis en ook in de gezondheid en levensstijl van mensen. Na een aantal jaar in de hotelbranche en supermarkten te hebben gewerkt is de hospitality branche haar passie geworden. In haar vrije tijd is ze vaak actief bezig, gaat ze naar musea, concerten of gaat ze naar de bioscoop.

Team Schiedam

George Ellis

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

George groeide op in Nieuw-Zeeland waar hij, net als de meeste Nieuw-Zeelanders, al zijn vrije tijd spendeerde in het buitenleven en aan sport. Daar genoot hij van kajakken, skiën, waterskiën, duiken, vissen, wandelen, rugby, kano, polo, surfen en het verkennen van alles wat de natuur in Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Toen hij 14 jaar was, viel hij van een 8 meter hoge waterval en voelde direct dat er iets in zijn achterrug niet goed zat. “Ik deed wat de meeste mensen doen en negeerde het tot het heel erg was. Ik moest al mijn sporten en zelfs school stoppen. Na een paar maanden alles te proberen wat ik kon bedenken en zeer gefrustreerd te zijn geworden over alle dingen die ik niet meer kon doen, stelde mijn vriend voor zijn chiropractor te bezoeken. Ik was enorm verbaasd over de resultaten en kreeg meteen mijn leven terug. Ik wist van toen af wat ik wilde worden: een chiropractor! Ik begrijp sinds dit voorval al te goed hoe het voelt wanneer je gezondheid je stopt om te doen waar je van houdt”.

George studeerde Health Science en biochemie aan de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland voordat hij begon met zijn universitaire studie in Chiropractie aan de New Zealand College of Chiropractic in Auckland. Hij studeerde af in 2009 met onderscheiding en hij won hier ook de John Nolan prijs voor uitstekendheid in diagnotische beeldvorming en de “Adjustment Award”. Hierna heeft George nog verschillende postgraduate opleidingen voltooid. George heeft vooral een interesse in wervel en tussen wervel problemen.

Joseph Coletta

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

Joseph is geboren en getogen in Zuid-Californië, V.S.. Zijn eerste ervaring met chiropractie begon als een kind toen hij ijshockey speelde en meerdere rugletsels opliep. Behandelingen door zijn plaatselijke chiropractor zorgde ervoor dat Joseph tijdens zijn jeugd en als volwassen man actief kon blijven.

Als volwassene werkte Joseph als ambulance-paramedicus, waar hij zich specialiseerde in spoedeisende geneeskunde. Als paramedicus veroorzaakten patiëntenzorg en transport veelvuldige rugpijn. Joseph combineerde chiropractische zorg met pijnstillers om de pijn te verlichten, maar hij realiseerde zich dat de medicatie alleen de pijn verminderde en niet de oorzaak behandelde. Hij besloot chiropractie na te streven als zijn carrière en om zijn kennis over gezondheid en het menselijk lichaam te verdiepen.

Joseph studeerde af aan de Southern California University of Health Sciences met zijn doctoraat in chiropractie.

Hij verhuisde naar Nederland om zinvolle zorg te bieden aan mensen in nood. Als beoefenaar in Nederland richtte Joseph in 2017 samen met zijn zakenpartner, George Ellis, Chiropractie Centraal op. Hij stelt zich ook op als vrijwilliger en begeleidt daarnaast graag nieuwe chiropractoren en studenten die geïnteresseerd zijn in chiropractie. Joseph was in 2019 een van de drie professionals die in Nederland genomineerd waren als Chiropractor Van Het Jaar. In zijn vrije tijd leest Joseph graag en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Jack Chiropractor

Jack Warburton

CHIROPRACTOR

Jack is geboren en getogen in een klein stadje aan de zuidkust van Engeland, waar hij zijn hele jeugd graag buiten was en verschillende sporten beoefende. Hierdoor is Jack graag in de natuur, vooral aan het strand en in het water. Hij is een fervent reiziger en vindt het leuk om nieuwe plekken te ontdekken! Jack was altijd al gefascineerd door het menselijk lichaam en optimale gezondheid en nadat hij op 16-jarige leeftijd zelf chiropractie had ervaren, wist hij dat dit was wat hij wilde doen! Jack is afgestudeerd met hoogste onderscheiding aan de AECC University College en zet zich in om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen door middel van chiropractie. Hij is van mening dat regelmatige chiropractische zorg de persoon in staat stelt beter contact te maken met zijn interne en externe omgeving. Jack wil mensen in staat stellen de controle over hun gezondheid te nemen.