Ons team

Al onze Chiropractors zijn hoogopgeleide en bevoegde chiropractors en zijn geregisteerd met SNRC, DCF, CCA, NZ government register en / of de US NBCE.

Team Rotterdam

Joseph Coletta

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

Joseph is geboren en getogen in Zuid-Californië, V.S.. Zijn eerste ervaring met chiropractie begon als een kind toen hij ijshockey speelde en meerdere rugletsels opliep. Behandelingen door zijn plaatselijke chiropractor zorgde ervoor dat Joseph tijdens zijn jeugd en als volwassen man actief kon blijven.

Als volwassene werkte Joseph als ambulance-paramedicus, waar hij zich specialiseerde in spoedeisende geneeskunde. Als paramedicus veroorzaakten patiëntenzorg en transport veelvuldige rugpijn. Joseph combineerde chiropractische zorg met pijnstillers om de pijn te verlichten, maar hij realiseerde zich dat de medicatie alleen de pijn verminderde en niet de oorzaak behandelde. Hij besloot chiropractie na te streven als zijn carrière en om zijn kennis over gezondheid en het menselijk lichaam te verdiepen.

Joseph studeerde af aan de Southern California University of Health Sciences met zijn doctoraat in chiropractie.

Hij verhuisde naar Nederland om zinvolle zorg te bieden aan mensen in nood. Als beoefenaar in Nederland richtte Joseph in 2017 samen met zijn zakenpartner, George Ellis, Chiropractie Centraal op. Hij stelt zich ook op als vrijwilliger en begeleidt daarnaast graag nieuwe chiropractoren en studenten die geïnteresseerd zijn in chiropractie. Joseph was in 2019 een van de drie professionals die in Nederland genomineerd waren als Chiropractor Van Het Jaar. In zijn vrije tijd leest Joseph graag en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Matthew Carstens

CHIROPRACTOR

Matthew is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Afrika, hij houdt van lichaamsbeweging, het buitenleven en alles wat met sport te maken heeft. Matthew is een enthousiaste en hardwerkende chiropractor met een grote interesse in lichamelijke houdings verbetering en sportchiropractie.

Hij studeerde af aan de Chiropractic School aan de Universiteit van Johannesburg. Met een lange geschiedenis van opleidingen heeft Matthew naast zijn Mtech (chiro) ook een Bachelor of Science graad in Menselijke Fysiologie van de Universiteit van Witwatersrand Cum Laude behaald.

Mike Herbert

CHIROPRACTOR

Mike komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar hij een succesvolle sport- en gezinspraktijk had. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Johannesburg voltooide hij zijn ICSP-diploma in Sport Chiropractie. Hij heeft er altijd van genoten om fysiek actief te zijn, van deelname aan Ironman-triatlons tot het beklimmen van de Kilimanjaro. Daarnaast sprak hij op de nationale radio en leidde hij blessurepreventieclinics gericht op de beginnende atleet. Mike is ervan overtuigd dat “beweging een medicijn is” en in eerste instantie is dat ook zijn doel: mobiliseren van het lichaam verbeteren. Door chiropractie en zijn achtergrond in revalidatie te combineren, richt hij zich op het verbeteren van de spinale en houdingsfunctie, wat op zijn beurt ook voor voor een betere stimulatie en functie van het zenuwstelsel zorgt.

Caroline Weiler

CHIROPRACTOR

Caroline is een bergminnende Zwitsers-Duitse chiropractor. Ze groeide op omringd door de pittoreske Zwitserse Alpen, waar ze een diepe waardering ontwikkelde voor de schoonheid van natuurlijk en holistisch welzijn. Caroline’s educatieve reis leidde haar naar AECC University College in Engeland, waar ze haar vaardigheden op het gebied van chiropractische zorg cultiveerde. Chiropractie is haar hele leven al aanwezig en ze is er al van kinds af aan door gefascineerd. Caroline gelooft erin mensen te helpen zich op de meest natuurlijke manier op hun best te voelen.

Caroline spreekt vloeiend Duits, Italiaans, Engels en Spaans. Hierdoor komt ze in contact met mensen met verschillende achtergronden, ook al is haar verteld dat ze nogal een kletskous is! Ze houdt ervan om gesprekken aan te gaan, over anderen te leren en inzichten over gezondheid en welzijn te delen.

Als ze niet aan het werk is, kun je haar zien skiën, bergen beklimmen (moeilijk in Nederland) of zen vinden door middel van yoga.

Caroline nodigt je uit om met haar mee te gaan op reis naar een betere gezondheid.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Vanessa Ng

CHIROPRACTOR

Vanessa komt van het zonnige eiland Singapore. Onder haar bruisende en vriendelijke uiterlijk was Vanessa zowel een nationale judospeler als een olympische worstelaar die Singapore meerdere keren vertegenwoordigde. Gedurende haar tijd als professionele sportvrouw heeft ze de kans gehad om chiropractische zorg te ervaren en ervan te profiteren, wat haar uitgebreid heeft geholpen.

Hierdoor ontwikkelde Vanessa een grote interesse in de gezondheidszorg en de ingewikkelde mechanica van het menselijk lichaam. Ze zette haar interesse en passie om in een carrière en studeerde vervolgens af aan het AECC University College in het Verenigd Koninkrijk met First Class Honours (summa cum laude) in Master of Chiropractic. Vanessa besloot haar horizon verder te verbreden en naar Nederland te verhuizen.

Samen met haar uitgebreide achtergrond in competitiesport en een oprecht verlangen om anderen te helpen, kijkt ze ernaar uit om door middel van chiropractie een positieve impact te hebben op het leven van mensen.

Thomas Taylor

CHIROPRACTOR

Tom heeft een passie voor het helpen van mensen op hun reis om gelukkig, gezond en sterk te worden, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Hij vindt het leuk om mensen uit alle lagen van de bevolking te zien, in alle soorten en maten, van baby’s tot ouderen. Tom weet dat wanneer we leven met een zenuwstelsel dat vrij is van interferentie, we niet alleen een optimale gezondheid ervaren, maar ook onze gemeenschap.

Tom groeide op in Auckland, Nieuw-Zeeland, waar hij door een tennisblessure voor het eerst naar een chiropractor ging. Hij merkte hoe chiropractie niet alleen hielp bij zijn blessure, maar ook bij zijn slaap- en energieniveau. Nadat hij zich verder had verdiept in chiropractie als beroep, werd hij verliefd op de filosofie, wetenschap en kunst van chiropractie en wilde hij dit met zijn gemeenschap delen.

In zijn vrije tijd zie je hoe Tom zijn driver in de rough brengt, hockey en tennis speelt met zijn vrienden of gaat zwemmen op het strand.

Anssi Hotta

CHIROPRACTOR

Anssi is iemand die van de natuur houdt, maar ook graag tijd doorbrengt in de stadslichten en stedelijke gebieden verkent. Hij heeft de wereld rondgereisd en de schoonheid ervan gezien. Als hij geen mensen helpt in de kliniek, gaat hij de nabijgelegen gebieden verkennen en probeert hij iets nieuws te zien.

Hij groeide op in Noord-Europa en woonde in het prachtige land Finland. Hete zomers en koude winters hebben hem gevormd tot wie hij nu is. Sinds zijn jeugd heeft hij interesse in vechtsporten en daarom heeft hij er verschillende beoefend. Van meer traditioneel Japans Taido tot full contact Muay Thai en Braziliaans Jiu Jitsu. Deze passie van hem veroorzaakte ook ernstige rugklachten, waardoor hij uiteindelijk chiropractische zorg zocht.

Het was liefde vanaf de eerste aanpassing en tien jaar na zijn eerste aanpassing studeerde hij af aan het Barcelona College voor Chiropractie in Spanje en besloot dat het tijd was om nieuwe avonturen te zoeken. De reis bracht hem naar Nederland, waar hij nu mensen helpt met hun gezondheid. Hij is gepassioneerd door het verbeteren van de gezondheid van mensen en het op één lijn brengen van hun ruggengraat.

Anssi houdt ook van dieren en misschien krijgt hij in de toekomst een certificaat voor dierenchiropractie, zodat hij ook die kleintjes kan helpen.

Rahma

Rahma Tsouli

SENIOR FRONT DESK

Rahma heeft gestudeerd aan de middelbare hotelschool in Den Haag, welk ze daarna heeft afgerond met een stageperiode in Londen waar zij nog meer affiniteit heeft gekregen met de gastvrijheid branche! Hierna nog een aantal jaren gewerkt in de horeca van Scheveningen o.a als restaurant manager. “In contact blijven met mensen, daar word ik vrolijk van! Gastvrijheid zit in mij, zowel tijdens werk als in mijn vrije tijd”, aldus Rahma. Door haar multiculturele achtergrond (Marokkaans en Indonesisch) heeft zij veel liefde voor gezamenlijk koken en eten en kan ze hier intens van genieten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar gezin en gaat ze graag met vakantie. Het liefst ergens waar de zon schijnt en het eten lekker is!

Lindsey McClanahan

FRONT DESK

Lindsey woont al heel haar leven in Rotterdam, geboren en getogen! Momenteel studeert ze marketing in Rotterdam. Ze is al jaren actief aan het werk met mensen, dit doet ze dan ook het liefst. Na jouw behandeling heeft ze vaak tijd voor een korte babbel! Lindsey’s hobby’s zijn, gamen en buiten in het zonnetje zitten met haar koptelefoon en goede muziek, verder houdt ze ervan om up to date blijven met haar familie en vrienden.

Fateme Sadat

FRONT DESK

Fateme is geboren in Iran, Mashhad, en woont sinds haar twintigste in Nederland. Fateme heeft een bachelordiploma Rechten. Momenteel volgt ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste om schoonheidsspecialiste te worden, omdat ze graag mensen helpt en wil dat mensen de beste versie van zichzelf zijn. Fateme spreekt Farsi, Engels, Nederlands en een beetje Arabisch. Ze houdt van eten en naast schilderen is koken een van haar favoriete hobby’s. Ze houdt ervan om nieuwe talen en culturen te leren, dus Chiropractie Centraal is haar favoriete plek waar ze internationale mensen van verschillende kanten van de wereld ontmoet

Deb Molly Rae

FRONT DESK

Deb is geboren en getogen in Rotterdam. Na jaren lang in de fitness branche te hebben gewerkt, haalt ze nog steeds veel voldoening uit het mensen op weg helpen naar een betere en gezonde leef stijl. Daarbij is werken in een omgeving met goede en positieve energie enorm belangrijk voor haar. In haar vrije tijd doet ze aan fitness, reist ze de wereld over maar houdt ze ook van gamen.

Team Gouda

Mike Herbert

CHIROPRACTOR

Mike komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar hij een succesvolle sport- en gezinspraktijk had. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Johannesburg voltooide hij zijn ICSP-diploma in Sport Chiropractie. Hij heeft er altijd van genoten om fysiek actief te zijn, van deelname aan Ironman-triatlons tot het beklimmen van de Kilimanjaro. Daarnaast sprak hij op de nationale radio en leidde hij blessurepreventieclinics gericht op de beginnende atleet. Mike is ervan overtuigd dat “beweging een medicijn is” en in eerste instantie is dat ook zijn doel: mobiliseren van het lichaam verbeteren. Door chiropractie en zijn achtergrond in revalidatie te combineren, richt hij zich op het verbeteren van de spinale en houdingsfunctie, wat op zijn beurt ook voor voor een betere stimulatie en functie van het zenuwstelsel zorgt.

Vanessa Ng

CHIROPRACTOR

Vanessa komt van het zonnige eiland Singapore. Onder haar bruisende en vriendelijke uiterlijk was Vanessa zowel een nationale judospeler als een olympische worstelaar die Singapore meerdere keren vertegenwoordigde. Gedurende haar tijd als professionele sportvrouw heeft ze de kans gehad om chiropractische zorg te ervaren en ervan te profiteren, wat haar uitgebreid heeft geholpen.

Hierdoor ontwikkelde Vanessa een grote interesse in de gezondheidszorg en de ingewikkelde mechanica van het menselijk lichaam. Ze zette haar interesse en passie om in een carrière en studeerde vervolgens af aan het AECC University College in het Verenigd Koninkrijk met First Class Honours (summa cum laude) in Master of Chiropractic. Vanessa besloot haar horizon verder te verbreden en naar Nederland te verhuizen.

Samen met haar uitgebreide achtergrond in competitiesport en een oprecht verlangen om anderen te helpen, kijkt ze ernaar uit om door middel van chiropractie een positieve impact te hebben op het leven van mensen.

Anssi Hotta

CHIROPRACTOR

Anssi is iemand die van de natuur houdt, maar ook graag tijd doorbrengt in de stadslichten en stedelijke gebieden verkent. Hij heeft de wereld rondgereisd en de schoonheid ervan gezien. Als hij geen mensen helpt in de kliniek, gaat hij de nabijgelegen gebieden verkennen en probeert hij iets nieuws te zien.

Hij groeide op in Noord-Europa en woonde in het prachtige land Finland. Hete zomers en koude winters hebben hem gevormd tot wie hij nu is. Sinds zijn jeugd heeft hij interesse in vechtsporten en daarom heeft hij er verschillende beoefend. Van meer traditioneel Japans Taido tot full contact Muay Thai en Braziliaans Jiu Jitsu. Deze passie van hem veroorzaakte ook ernstige rugklachten, waardoor hij uiteindelijk chiropractische zorg zocht.

Het was liefde vanaf de eerste aanpassing en tien jaar na zijn eerste aanpassing studeerde hij af aan het Barcelona College voor Chiropractie in Spanje en besloot dat het tijd was om nieuwe avonturen te zoeken. De reis bracht hem naar Nederland, waar hij nu mensen helpt met hun gezondheid. Hij is gepassioneerd door het verbeteren van de gezondheid van mensen en het op één lijn brengen van hun ruggengraat.

Anssi houdt ook van dieren en misschien krijgt hij in de toekomst een certificaat voor dierenchiropractie, zodat hij ook die kleintjes kan helpen.

Deb Molly Rae

FRONT DESK

Deb is geboren en getogen in Rotterdam. Na jaren lang in de fitness branche te hebben gewerkt, haalt ze nog steeds veel voldoening uit het mensen op weg helpen naar een betere en gezonde leef stijl. Daarbij is werken in een omgeving met goede en positieve energie enorm belangrijk voor haar. In haar vrije tijd doet ze aan fitness, reist ze de wereld over maar houdt ze ook van gamen.

Team Den Haag

Marie Bouchayer

CHIROPRACTOR

Marie is geboren en getogen in Frankrijk, tussen Parijs en Normandië. Ze begon als tiener chiropractie te studeren omdat ze mensen wilde helpen met haar handen en hart. In 2017, na haar afstuderen aan het IFEC (Institut Franco-Européen de Chiropraxie), begreep ze dat chiropractie niet alleen over het verlichten van pijn gaat, het is ook een manier om het zenuwstelsel te reguleren en een nieuw, helder en opnieuw verbonden leven te ervaren. In die tijd studeerde ze ook hatha yoga, waarbij ze zich richtte op ademhalingstechnieken en zich als chiropractor specialiseerde in de gezondheid van vrouwen en zwangerschap. Ze heeft 5 jaar met veel plezier in Parijs gewoond en gewerkt. Vandaag is Marie enthousiast om zich bij Chiropraktijk Centraal aan te sluiten. Ze kijkt ernaar uit u te ontmoeten en haar vaardigheden en ervaring in te zetten om uw gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Nicole Chiropractor

Nicole Wagener

CHIROPRACTOR

Nicole is geboren en getogen in het land van De leeuwenkoning (Zuid-Afrika). Ze studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika en werdt ze aan het einde van haar studie ook bekroond als Best Achiever. Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert. Momenteel volgt Nicole ook een cursus Chiropractische filosofie, georganiseerd door Sherman College of Chiropractic en is van plan om in de toekomst dierenchiropractie te gaan studeren. Ze heeft altijd al met paarden willen werken: wat is een betere manier dan chiropractor voor dieren te worden? Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert.

Nathan Harding

CHIROPRACTOR

Nathan groeide op op het idyllische platteland rond Bristol en wist dat hij zich wilde bezighouden met het helpen van mensen. Als hands-on persoon kwam hij terecht in de wereld van de gezondheidszorg. Nathan begon zijn opleiding als fysiotherapeut bij de NHS IN Engeland, maar nadat hij gedesillusioneerd was geraakt door de ‘weg uit de pijn en naar huis’-stijl van het behandelen van patiënten, stapte hij over naar chiropractie, wat verder bij zijn vaardigheden en filosofieën paste.

Nathan combineert zijn ervaring met up-to-date technieken om u de beste kans op herstel te geven. Zijn stijl van oefenen weerspiegelt zijn hoge energie en aanstekelijke positiviteit. U kunt er zeker van zijn dat hij bij elke stap van uw reis met ons bij u zal zijn.

Op zijn vrije dagen kun je Nathan zien surfen op de pittoreske stranden van Scheveningen of zijn smaakpapillen prikkelen, terwijl hij vreemde en heerlijke cocktails maakt uit zijn vorige leven als barman! Nathan is altijd in voor iets nieuws en houdt er echt niet van om op een regenachtige dag binnen te zitten. Hij is een fervent voetballiefhebber en als supporter van Liverpool hoopt hij dat dit seizoen resultaten zal opleveren!

Nathan heeft ervoor gekozen om in Nederland te komen en op avontuur te gaan met de verbazingwekkende kwaliteit van leven, en je kunt er zeker van zijn dat hij een grote dosis geluk en positiviteit zal brengen naar een van Europa’s “gelukkigste landen”

Nathan kijkt er naar uit om binnenkort te kijken hoe hij jou kan helpen.

Renata Botis

SENIOR FRONT DESK

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.

Team Utrecht

Shae Chapman

CHIROPRACTOR

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze naar Nederland verhuisde.

Troy Mansfield

CHIROPRACTOR

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie. Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten. Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Renata Botis

SENIOR FRONT DESK

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.

Team Amsterdam

Taylor Chiropractor

Taylor Mutis

CHIROPRACTOR

Geboren en getogen in British Columbia, Canada, is Taylor altijd al geïnteresseerd geweest in wetenschap en het menselijk lichaam. Hij houdt van wandelen, ijshockey, gitaar en zoveel mogelijk nieuwe plekken ontdekken, dus waarom niet in Nederland?! Nadat hij had gezien hoe drastisch het leven van mensen kan variëren op basis van levensstijl, wist Taylor dat hij aan de preventieve kant van de gezondheidszorg wilde werken en mensen in een vroeg stadium wilde helpen hun gezondheid te verbeteren. Hij begon met het behalen van een bachelor in Kinesiologie en voltooide daarna zijn chiropractie opleiding aan Life Chiropractic College West in Californië, waar hij cum laude afsloot. Taylor gelooft dat de beste manier om gezond te zijn is om proactief met je gezondheid om te gaan en Chiropractie stelt mensen in staat om precies dat te doen.

Team Haarlem

George Ellis

CHIROPRACTOR & MEDE-OPRICHTER

George groeide op in Nieuw-Zeeland waar hij, net als de meeste Nieuw-Zeelanders, al zijn vrije tijd spendeerde in het buitenleven en aan sport. Daar genoot hij van kajakken, skiën, waterskiën, duiken, vissen, wandelen, rugby, kano, polo, surfen en het verkennen van alles wat de natuur in Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Toen hij 14 jaar was, viel hij van een 8 meter hoge waterval en voelde direct dat er iets in zijn achterrug niet goed zat. “Ik deed wat de meeste mensen doen en negeerde het tot het heel erg was. Ik moest al mijn sporten en zelfs school stoppen. Na een paar maanden alles te proberen wat ik kon bedenken en zeer gefrustreerd te zijn geworden over alle dingen die ik niet meer kon doen, stelde mijn vriend voor zijn chiropractor te bezoeken. Ik was enorm verbaasd over de resultaten en kreeg meteen mijn leven terug. Ik wist van toen af wat ik wilde worden: een chiropractor! Ik begrijp sinds dit voorval al te goed hoe het voelt wanneer je gezondheid je stopt om te doen waar je van houdt”.

George studeerde Health Science en biochemie aan de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland voordat hij begon met zijn universitaire studie in Chiropractie aan de New Zealand College of Chiropractic in Auckland. Hij studeerde af in 2009 met onderscheiding en hij won hier ook de John Nolan prijs voor uitstekendheid in diagnotische beeldvorming en de “Adjustment Award”. Hierna heeft George nog verschillende postgraduate opleidingen voltooid. George heeft vooral een interesse in wervel en tussen wervel problemen.

Taylor Chiropractor

Taylor Mutis

CHIROPRACTOR

Geboren en getogen in British Columbia, Canada, is Taylor altijd al geïnteresseerd geweest in wetenschap en het menselijk lichaam. Hij houdt van wandelen, ijshockey, gitaar en zoveel mogelijk nieuwe plekken ontdekken, dus waarom niet in Nederland?! Nadat hij had gezien hoe drastisch het leven van mensen kan variëren op basis van levensstijl, wist Taylor dat hij aan de preventieve kant van de gezondheidszorg wilde werken en mensen in een vroeg stadium wilde helpen hun gezondheid te verbeteren. Hij begon met het behalen van een bachelor in Kinesiologie en voltooide daarna zijn chiropractie opleiding aan Life Chiropractic College West in Californië, waar hij cum laude afsloot. Taylor gelooft dat de beste manier om gezond te zijn is om proactief met je gezondheid om te gaan en Chiropractie stelt mensen in staat om precies dat te doen.

Stefan Angelucci

CHIROPRACTOR

Vanaf januari 2024

Stefan is geboren en getogen in Australië en studeerde in 2017 af aan de RMIT University in Melbourne. Stefan heeft een breed scala aan klinische ervaringen, zowel in de privépraktijk als in de professionele praktijk voetbal- en ziekenhuisinstellingen.

Stefan gelooft in het therapeutische potentieel van beweging als medicijn en als kampioen chiropractische zorg als middel om het dagelijks leven te verbeteren. Naast zijn professionele bezigheden heeft hij onderhoudt een actieve levensstijl door middel van activiteiten zoals hardlopen en fietsen. Stefan is ook een grote voetbalfan en reist ook graag de wereld rond.

Team Almere

Anssi Hotta

CHIROPRACTOR

Anssi is iemand die van de natuur houdt, maar ook graag tijd doorbrengt in de stadslichten en stedelijke gebieden verkent. Hij heeft de wereld rondgereisd en de schoonheid ervan gezien. Als hij geen mensen helpt in de kliniek, gaat hij de nabijgelegen gebieden verkennen en probeert hij iets nieuws te zien.

Hij groeide op in Noord-Europa en woonde in het prachtige land Finland. Hete zomers en koude winters hebben hem gevormd tot wie hij nu is. Sinds zijn jeugd heeft hij interesse in vechtsporten en daarom heeft hij er verschillende beoefend. Van meer traditioneel Japans Taido tot full contact Muay Thai en Braziliaans Jiu Jitsu. Deze passie van hem veroorzaakte ook ernstige rugklachten, waardoor hij uiteindelijk chiropractische zorg zocht.

Het was liefde vanaf de eerste aanpassing en tien jaar na zijn eerste aanpassing studeerde hij af aan het Barcelona College voor Chiropractie in Spanje en besloot dat het tijd was om nieuwe avonturen te zoeken. De reis bracht hem naar Nederland, waar hij nu mensen helpt met hun gezondheid. Hij is gepassioneerd door het verbeteren van de gezondheid van mensen en het op één lijn brengen van hun ruggengraat.

Anssi houdt ook van dieren en misschien krijgt hij in de toekomst een certificaat voor dierenchiropractie, zodat hij ook die kleintjes kan helpen.

Stefan Angelucci

CHIROPRACTOR

Vanaf januari 2024

Stefan is geboren en getogen in Australië en studeerde in 2017 af aan de RMIT University in Melbourne. Stefan heeft een breed scala aan klinische ervaringen, zowel in de privépraktijk als in de professionele praktijk voetbal- en ziekenhuisinstellingen.

Stefan gelooft in het therapeutische potentieel van beweging als medicijn en als kampioen chiropractische zorg als middel om het dagelijks leven te verbeteren. Naast zijn professionele bezigheden heeft hij onderhoudt een actieve levensstijl door middel van activiteiten zoals hardlopen en fietsen. Stefan is ook een grote voetbalfan en reist ook graag de wereld rond.

Team Leiden

Marie Bouchayer

CHIROPRACTOR

Marie is geboren en getogen in Frankrijk, tussen Parijs en Normandië. Ze begon als tiener chiropractie te studeren omdat ze mensen wilde helpen met haar handen en hart. In 2017, na haar afstuderen aan het IFEC (Institut Franco-Européen de Chiropraxie), begreep ze dat chiropractie niet alleen over het verlichten van pijn gaat, het is ook een manier om het zenuwstelsel te reguleren en een nieuw, helder en opnieuw verbonden leven te ervaren. In die tijd studeerde ze ook hatha yoga, waarbij ze zich richtte op ademhalingstechnieken en zich als chiropractor specialiseerde in de gezondheid van vrouwen en zwangerschap. Ze heeft 5 jaar met veel plezier in Parijs gewoond en gewerkt. Vandaag is Marie enthousiast om zich bij Chiropraktijk Centraal aan te sluiten. Ze kijkt ernaar uit u te ontmoeten en haar vaardigheden en ervaring in te zetten om uw gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Nathan Harding

CHIROPRACTOR

Nathan groeide op op het idyllische platteland rond Bristol en wist dat hij zich wilde bezighouden met het helpen van mensen. Als hands-on persoon kwam hij terecht in de wereld van de gezondheidszorg. Nathan begon zijn opleiding als fysiotherapeut bij de NHS IN Engeland, maar nadat hij gedesillusioneerd was geraakt door de ‘weg uit de pijn en naar huis’-stijl van het behandelen van patiënten, stapte hij over naar chiropractie, wat verder bij zijn vaardigheden en filosofieën paste.

Nathan combineert zijn ervaring met up-to-date technieken om u de beste kans op herstel te geven. Zijn stijl van oefenen weerspiegelt zijn hoge energie en aanstekelijke positiviteit. U kunt er zeker van zijn dat hij bij elke stap van uw reis met ons bij u zal zijn.

Op zijn vrije dagen kun je Nathan zien surfen op de pittoreske stranden van Scheveningen of zijn smaakpapillen prikkelen, terwijl hij vreemde en heerlijke cocktails maakt uit zijn vorige leven als barman! Nathan is altijd in voor iets nieuws en houdt er echt niet van om op een regenachtige dag binnen te zitten. Hij is een fervent voetballiefhebber en als supporter van Liverpool hoopt hij dat dit seizoen resultaten zal opleveren!

Nathan heeft ervoor gekozen om in Nederland te komen en op avontuur te gaan met de verbazingwekkende kwaliteit van leven, en je kunt er zeker van zijn dat hij een grote dosis geluk en positiviteit zal brengen naar een van Europa’s “gelukkigste landen”

Nathan kijkt er naar uit om binnenkort te kijken hoe hij jou kan helpen.

Team Schiedam

Nicole Chiropractor

Nicole Wagener

CHIROPRACTOR

Nicole is geboren en getogen in het land van De leeuwenkoning (Zuid-Afrika). Ze studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika en werdt ze aan het einde van haar studie ook bekroond als Best Achiever. Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert. Momenteel volgt Nicole ook een cursus Chiropractische filosofie, georganiseerd door Sherman College of Chiropractic en is van plan om in de toekomst dierenchiropractie te gaan studeren. Ze heeft altijd al met paarden willen werken: wat is een betere manier dan chiropractor voor dieren te worden? Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert.

Thomas Taylor

CHIROPRACTOR

Tom heeft een passie voor het helpen van mensen op hun reis om gelukkig, gezond en sterk te worden, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Hij vindt het leuk om mensen uit alle lagen van de bevolking te zien, in alle soorten en maten, van baby’s tot ouderen. Tom weet dat wanneer we leven met een zenuwstelsel dat vrij is van interferentie, we niet alleen een optimale gezondheid ervaren, maar ook onze gemeenschap.

Tom groeide op in Auckland, Nieuw-Zeeland, waar hij door een tennisblessure voor het eerst naar een chiropractor ging. Hij merkte hoe chiropractie niet alleen hielp bij zijn blessure, maar ook bij zijn slaap- en energieniveau. Nadat hij zich verder had verdiept in chiropractie als beroep, werd hij verliefd op de filosofie, wetenschap en kunst van chiropractie en wilde hij dit met zijn gemeenschap delen.

In zijn vrije tijd zie je hoe Tom zijn driver in de rough brengt, hockey en tennis speelt met zijn vrienden of gaat zwemmen op het strand.

Renata Botis

SENIOR FRONT DESK

Renata  is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze samen met haar moeder naar Nederland. Ze woont samen met haar moeder en haar twee grote liefdes, Bono en Shiby, haar katten. Ze is nu aan Nederland gewend en voelt ze zich helemaal thuis. Patatje pinda-mayo is één van haar favoriete snacks.  Renata heeft veel werkervaring op verschillende gebieden maar vindt het toch het leukst in de zorg te werken. Ze houdt ervan om met onze cliënten te communiceren en te helpen waar ze kan. Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach. In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lezen en tekenen. Tekenen doet ze zowel digitaal als traditioneel.