Chiropractie Centraal Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vlak bij Blaak vindt u onze eerste vestiging van Chiropractie Centraal die in 2017 voor het eerst haar deuren opende.

We nodigen u uit om op ontdekking te gaan en te leren waarom een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Direct boeken
Chiropractie in Rotterdam

“The doctor of the future will give no medicine, but will interest his or her patients in the care of the human frame, in a proper diet, and in the cause and prevention of disease”

We nodigen u uit om op ontdekking te gaan en te lezen waarom een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Mijn afspraak in Rotterdam direct regelen

Chiropractie in Rotterdam

Op zoek naar chiropractie in Rotterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Welkom bij Chiropractie Centraal. Wij zijn experts op het gebied van chiropractie. Chiropractie kan diverse lichamelijke klachten verhelpen. Al onze chiropractors zijn universitair geschoolde zorgprofessionals met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Wij behandelen verschillende soorten wervelaandoeningen die voor spier of zenuwpijn zorgen. Onze meest behandelde klachten zijn rugpijn, nek-en hoofdpijn. Chiropractors staan vooral bekend om het ‘krakende’ geluid wat een behandeling veroorzaakt. Dit zijn echter de gewrichten die kleine lucht zakjes vrijlaten. De manuele chiropractische behandeling is een uiterst veilige methode om met een gecontroleerde en snelle beweging de positie van het gewricht te herstellen.

Chiropractie in Rotterdam
Chiropractie in Rotterdam

Kom je langs in onze praktijk in Rotterdam?

Chiropractie Centraal is trots om mee te delen dat we een praktijk zijn met de meest moderne-, mensvriendelijke voorzieningen en de hoogste kwaliteit van chiropractische zorg.
Onze moderne praktijken bieden u de laatste nieuwe technologie, medische uitrusting, en -chiropractie technieken aan.

Onderzoek toont aan dat mensen die chiropractie zorg ondergaan een gezonder, gelukkiger en actiever leven hebben.
Daarom nodigen wij u uit om een afspraak te maken om alle voordelen van chiropractie te bespreken en zelf te ontdekken.

Locatie Chiropractie Rotterdam

Burgemeester van Walsumweg 520

3011 MZ Rotterdam