window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-70744045-2');

★★★★★ klantbeoordeling 9,6/10 | 150+ reviews

Boeken
Boeken
Chiropractie Den Haag2021-08-30T08:30:23+00:00

Chiropractie Centraal Den Haag

Onze derde vestiging vindt u loopafstand van Station HS nabij de Haagse Hogeschool. Deze knusse praktijk is voor veel mensen een bron van kwalitatieve gezondheidszorg: zij hebben de grote voordelen van chiropractie al ontdekt. Kom ook eens langs en leer hoe een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Direct boeken
Chiropractie in Den Haag

“The doctor of the future will give no medicine, but will interest his or her patients in the care of the human frame, in a proper diet, and in the cause and prevention of disease”

We nodigen u uit om op ontdekking te gaan en te lezen waarom een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Mijn afspraak in Den Haag direct regelen

Chiropractie in Den Haag

Op zoek naar chiropractie in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Welkom bij Chiropractie Centraal. Wij zijn experts op het gebied van chiropractie. Chiropractie kan diverse lichamelijke klachten verhelpen. Al onze chiropractors zijn universitair geschoolde zorgprofessionals met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Wij behandelen verschillende soorten wervelaandoeningen die voor spier of zenuwpijn zorgen. Onze meest behandelde klachten zijn rugpijn, nek-en hoofdpijn. Chiropractors staan vooral bekend om het ‘krakende’ geluid wat een behandeling veroorzaakt. Dit zijn echter de gewrichten die kleine lucht zakjes vrijlaten. De manuele chiropractische behandeling is een uiterst veilige methode om met een gecontroleerde en snelle beweging de positie van het gewricht te herstellen.

Chiropractie in Den Haag
Chiropractie in Den Haag

Kom langs in Den Haag

Wij zijn trots om mee te delen dat we alleen met de meest moderne-, mensvriendelijke voorzieningen en de hoogste kwaliteit van chiropractische zorg werken. De moderne praktijk biedt u de laatste nieuwe technologie, -medische uitrusting, en -chiropractie technieken aan.

Wilt u ook een gezonder, gelukkiger en actiever levensstijl? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en dan leggen wij graag uit wat chiropractische zorg voor u kunt betekenen.

Direct boeken

Locatie Chiropractie Den Haag

Johanna Westerdijkplein 55

Den Haag, 2521 EN

Netherlands

 

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
Ik Accepteer

Onze patiënten aan het woord

★★★★★

I can’t recommend these guys enough. They have helped my problems so much! Anyone and everyone would benefit from going here. Everyone that works there is also extremely friendly.

Google

★★★★★

Absoluut een aanrader, als je het gaat vergelijken met andere chiropractors, deze werken meer in details en luisteren naar je klachten!!! Zeer zeker een 5 sterren!!!

Facebook

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik reserveer?2021-04-01T10:17:33+00:00

Je krijgt een e-mail met alle informatie die je nodig hebt.

Met wat voor klachten kan ik bij Chiropractie Centraal terecht?2021-04-01T10:16:23+00:00

Chiropractoren zijn opgeleid voor het behandelen van zeer uiteenlopende klachten. Klachten die een signaal afgeven dat er iets mis is met het zenuwstelsel zijn over het algemeen goed te behandelen door een chiropractor. Onderstaande klachten zijn een signaal dat het zenuwstelsel is aangetast of aangetast kan zijn. Wie deze signalen herkent, zou zo spoedig mogelijk een chiropractor moeten bezoeken. Voor een meer uitgebreid overzicht van de klachten die worden behandeld bij Chiropractie Centraal kunt u terecht op onze de pagina met aandoeningen die wij regelmatig behandelen.

  • Hoofdpijn
  • Nervositeit
  • Pijnlijke gewrichten
  • Stijfheid in de nek
  • Pijn tussen de schouders
  • Pijn in de rug
  • Pijn, tintelingen en/of uitstraling in de armen en/of benen
  • Verdoving in handen, voeten of stijfheid daarin
  • Chronische vermoeidheid
Wat doet de chiropractor als hij niet kan helpen?2021-04-27T17:33:02+00:00

Bij Chiropractie Centraal wordt een uitgebreide klachtenanalyse gedaan, waarna de chiropractor een behandelplan opstelt. Onze chiropractors zijn zodanig opgeleid dat wanneer er uit de klachtenanalyse blijkt dat er andersoortige medische aandacht nodig is, zij in staat zijn om u naar de juiste professional door te verwijzen.

Kunnen klachten na een behandeling terugkomen?2021-04-01T10:17:25+00:00

Wij behandelen niet alleen het symptoom van de klacht, maar bekijken ook wat de dieper liggende oorzaak is. Dit doen we aan de hand van het ‘Chiro-priorities’ systeem. Hiermee wordt het terugkeren van klachten geminimaliseerd. Ons lichaam wordt echter constant op de proef gesteld, w