Chiropractie Centraal Den Haag

Onze derde vestiging vindt u loopafstand van Station HS nabij de Haagse Hogeschool. Deze knusse praktijk is voor veel mensen een bron van kwalitatieve gezondheidszorg: zij hebben de grote voordelen van chiropractie al ontdekt. Kom ook eens langs en leer hoe een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Direct boeken
Chiropractie in Den Haag

“The doctor of the future will give no medicine, but will interest his or her patients in the care of the human frame, in a proper diet, and in the cause and prevention of disease”

We nodigen u uit om op ontdekking te gaan en te lezen waarom een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Mijn afspraak in Den Haag direct regelen

Chiropractie in Den Haag

Op zoek naar chiropractie in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Welkom bij Chiropractie Centraal. Wij zijn experts op het gebied van chiropractie. Chiropractie kan diverse lichamelijke klachten verhelpen. Al onze chiropractors zijn universitair geschoolde zorgprofessionals met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Wij behandelen verschillende soorten wervelaandoeningen die voor spier of zenuwpijn zorgen. Onze meest behandelde klachten zijn rugpijn, nek-en hoofdpijn. Chiropractors staan vooral bekend om het ‘krakende’ geluid wat een behandeling veroorzaakt. Dit zijn echter de gewrichten die kleine lucht zakjes vrijlaten. De manuele chiropractische behandeling is een uiterst veilige methode om met een gecontroleerde en snelle beweging de positie van het gewricht te herstellen.

Chiropractie in Den Haag
Chiropractie in Den Haag

Kom langs in Den Haag

Wij zijn trots om mee te delen dat we alleen met de meest moderne-, mensvriendelijke voorzieningen en de hoogste kwaliteit van chiropractische zorg werken. De moderne praktijk biedt u de laatste nieuwe technologie, -medische uitrusting, en -chiropractie technieken aan.

Wilt u ook een gezonder, gelukkiger en actiever levensstijl? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en dan leggen wij graag uit wat chiropractische zorg voor u kunt betekenen.

Direct boeken

Locatie Chiropractie Den Haag

Johanna Westerdijkplein 55

Den Haag, 2521 EN

Netherlands