Chiropractie Amsterdam

Om de hoek van de Dam vind je de meest prominente vestiging van Chiropractie Centraal, Chiropractie Centraal Amsterdam!

Ervaar zelf hoe een gezonde ruggengraat voor een gezonder lichaam zorgt. De praktijk is uitgerust met de meest moderne-, mensvriendelijke voorzieningen en met hoogste kwaliteit van chiropractische zorg.
Wij bieden u de laatste chiropractie technieken aan met up-to-date technologie en medische uitrusting.

Direct boeken
Chiropractie in Amsterdam

“The doctor of the future will give no medicine, but will interest his or her patients in the care of the human frame, in a proper diet, and in the cause and prevention of disease”

We nodigen u uit om op ontdekking te gaan en te lezen waarom een gezonde ruggengraat samen gaat met een gezonder lichaam.

Mijn afspraak in Amsterdam direct regelen

Chiropractie in Amsterdam!

Op zoek naar chiropractie in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Welkom bij Chiropractie Centraal. Wij zijn experts op het gebied van chiropractie. Chiropractie kan diverse lichamelijke klachten verhelpen. Al onze chiropractors zijn universitair geschoolde zorgprofessionals met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Wij behandelen verschillende soorten wervelaandoeningen die voor spier of zenuwpijn zorgen. Onze meest behandelde klachten zijn rugpijn, nek-en hoofdpijn. Chiropractors staan vooral bekend om het ‘krakende’ geluid wat een behandeling veroorzaakt. Dit zijn echter de gewrichten die kleine lucht zakjes vrijlaten. De manuele chiropractische behandeling is een uiterst veilige methode om met een gecontroleerde en snelle beweging de positie van het gewricht te herstellen.

Chiropractie Amsterdam
Chiropractie Amsterdam

De chiropractor van Amsterdam e.o.

Ontdek zelf waarom honderden mensen u al voor zijn gegaan en regelmatig langs een chiropractor gaan. Zij zullen u vertellen dat doormiddel van de chiropractische behandelingen zij een gezonder, gelukkiger en actiever leven leiden. U wordt van harte uitgenodigd om een afspraak bij ons in te plannen om de vele voordelen van chiropractie door te nemen.

Locatie Chiropractie Amsterdam

Nes 39

Amsterdam, 1012 KC

Netherlands

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
Ik Accepteer