George Ellis
Chiropractor & Mede-oprichter

     George groeide op in Nieuw-Zeeland waar hij, net als de meeste Nieuw-Zeelanders, al zijn vrije tijd spendeerde in het buitenleven en aan sport. Daar genoot hij van kajakken, skiën, waterskiën, duiken, vissen, wandelen, rugby, kano, polo, surfen en het verkennen van alles wat de natuur in Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

 

 

Joseph

Joseph James Coletta
Chiropractor & Mede-oprichter

    Joseph is geboren en getogen in Zuid-Californië, V.S.. Zijn eerste ervaring met chiropractie begon als een kind toen hij ijshockey speelde en meerdere rugletsels opliep. Behandelingen door zijn plaatselijke chiropractor zorgde ervoor dat Joseph tijdens zijn jeugd en als volwassen man actief kon blijven. 

 

 

Matthew Wheatcroft
Chiropractor

Matthew groeide op in Nieuw-Zeeland en begon al op jonge leeftijd met sporten. Door zijn streven om profwielrenner te worden, ontdekte Matthew chiropractie tijdens het zoeken naar de juiste behandeling voor een aanhoudende blessure want na maanden van revalidatie en talloze specialisten kwam hij chiropractie tegen als een laatste redmiddel voor zijn blessure. De resultaten waren lovend! Niet alleen was hij in staat om blessurevrij te rijden, maar hij won ook twee dagen later een nationale titel. Chiropractie zorgde ervoor dat Matthew zijn atletische carrière kon voortzetten.

 

Shae Chapman
Chiropractor

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze naar Nederland verhuisde. 

 

Shae is zeer ervaren op het gebied van het behandelen van zwangere vrouwen en biedt advies aan tijdens de prenatale fase met betrekking tot chiropractische zorg.

Charlotte Hildreth
Chiropractor

Charlotte komt uit Dunedin, een kleine stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Ze heeft veel passies en dingen waar ze van houdt, zoals kunst, yoga, buiten zijn, reizen, tijd doorbrengen op het strand en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden.Ze was 12 jaar oud toen ze besloot dat ze chiropractor wilde worden. Ze voelt zich gezegend omdat ze in een familie met chiropractoren is geboren waar ze allemaal regelmatig werden behandeld. Omdat ze in zo’n gezin werd geboren, begon haar chiropractische reis al vanaf haar geboorte. Ze studeerde aan het New Zealand College of Chiropractic en is nu in Nederland terechtgekomen. Ze houdt er helemaal van om gezinnen hun beste leven te zien leiden door gelukkig en gezond te zijn!

 

Bij Chiropractie Centraal Charlotte is zeer bedreven in prenatale en postnatale chiropractische zorg, evenals het behandelen van baby’s en jonge kinderen.

Troy Mansfield picture

Troy Mansfield
Chiropractor

Troy groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Hij is een grote sportliefhebber en heeft tijdens zijn jeugd bijna elke sport beoefend. Toch is zijn grootste passie veld hockey. Op dit moment beoefent hij dit ook op hoog niveau, wat ook een van de belangrijkste redenen waarom hij naar Nederland is gekomen. Hier heerst een ware hockey cultuur. Troy was altijd al benieuwd naar de werking van het menselijk lichaam en hoe hij mensen beter kon helpen en zodoende ontdekte hij Chiropractie.

Hij studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic. Hij krijgt veel voldoening bij het helpen van iedereen weer in top vorm te krijgen, vooral atleten.

Hij kijkt ernaar uit om Nederland en Europa te verkennen en genieten van wat het te bieden heeft.

Matthew Carstens
Chiropractor

Matthew is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Afrika, hij houdt van lichaamsbeweging, het buitenleven en alles wat met sport te maken heeft. Matthew is een enthousiaste en hardwerkende chiropractor met een grote interesse in posturale correctie (houdings verbetering) en sportchiropractie.

 

Hij behaalde zijn diploma Chiropractie in 2018 aan de volleerde Chiropractic School aan de Universiteit van Johannesburg. Met een lange geschiedenis van opleidingen heeft Matthew naast zijn Mtech (chiro) ook een Bachelor of Science graad  in Menselijke Fysiologie van de Universiteit van Witwatersrand Cum Laude behaald. Matthew blonk uit tijdens zijn decennium van studies en ontving meerdere onderscheidingen. Hij concentreerde zijn proefschrift op houdingscorrectie, wat volgens hem een hedendaags probleem is.

 

Zijn cliëntspecifieke benadering van de behandeling getuigt van zijn idealen: “iedereen is anders en heeft een specifieke benadering nodig om hen het beste te behandelen”.

Andrew Lee
Chiropractor

Andrew werd geboren in Hong Kong en groeide op in de Verenigde Staten. In 2008 behaalde hij zijn Bachelor of Science diploma. En in 2010 behaalde hij zijn title als Doctor of Chiropractic aan het Cleveland Chiropractic College. Hij heeft een deel van zijn stage gelopen aan het Cleveland Chiropractic College, Universiteit van Zuid-Californië en daarna in het Venice Family Health Center. Het Venice Family Health Center is een van de grootste wellnesscentra in Zuid-Californië.

Hij is zeer blij dat hij veel mensen van verschillende leeftijd, van pediatrisch tot geriatrisch, heeft kunnen helpen tijdens het beoefenen van zijn beroep in de Verenigde Staten en later in Duitsland. Hij brengt nu zijn zeer uitgebreide ervaring mee om de Nederlandse gemeenschappen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Nadia Cloete
Chiropractor

Nadia is geboren en getogen aan de oostkust van Zuid-Afrika en heeft in Nieuw-Zeeland en Namibië gewoond. Nu is ze klaar voor haar volgend avontuur in Nederland. Ze voltooide haar Bachelor of Science in Farmacologie aan de Universiteit van Auckland, Nieuw-Zeeland. Daarna studeerde ze chiropractie in Zuid-Afrika aan de Durban University of Technology en de University of Johannesburg. In 2010 behaalde ze daar haar diploma in Chiropractie.

Haar achtergrond in farmacologie leidde tot succesvolle carrières binnen de farmaceutische industrie, maar haar passie ligt bij chiropractie. Die passie heeft ertoe geleid dat Nadia samen met haar man verscheidene praktijken heeft geopend in Swakopmund, Namibië en Kaapstad, Zuid-Afrika. Sinds begin 2019 is zij werkzaam als Associate Chiropractor in Nederland.

Ze is een gezinschiropractor en is momenteel ingeschreven in een postdoctoraal pediatrisch programma om haar enorme kennis en expertise nog verder uit te breiden.

In haar vrije tijd is Nadia wandelend of mountainbikend met haar man en drie kinderen in het bos te vinden.

Ludovica Distefano
Chiropractor

Ludovica is geboren en getogen in Rome, Italië. Met een chirurg als haar moeder heeft ze al sinds haar jeugd interesse getoond in hoe het menselijk lichaam werkt en wilde ze een succesvolle carrière opbouwen in de gezondheidszorg. Ze heeft er altijd naar gestreefd een rol te spelen bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen en om hen te helpen een gezondere levensstijl te leiden.

 

Omdat haar broer ook chiropractor is, werd ze al vroeg in contact gebracht met de waarden van dit beroep en heeft ze de positieve impact die chiropractie op mensen en zichzelf zeer gewaardeerd.

 

Ze voltooide het grootste deel van haar opleiding in Italië en studeerde af aan een prestigieuze Europese middelbare school met een dubbele graad in Frans en Italiaans. Daarna verhuisde ze naar het Verenigd Koninkrijk om haar studie chiropractie te volgen aan het AECC University College, waar ze een allround ervaring opdeed. Gedurende de hele duur van het programma merkte ze dat ze een nog diepere empathisch vermogen had was voor haar patiënten en uitstekende relationele vaardigheden opdeed met kinderen, volwassenen en ouderen.

Nicole Wagener
Chiropractor

Nicole is geboren en getogen in het land van De leeuwenkoning (Zuid-Afrika) ;). Ze studeerde 6 jaar chiropractie aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika en studeerde Cum Laude af met haar proefschrift. Daarnaast werd ze aan het einde van haar studie ook bekroond als Best Achiever. Ze heeft altijd een passie gehad voor chiropractie en het effect dat dit heeft op het leven van mensen en de manier waarop het hun leven uiteindelijk ten goede verandert. Ze is begin 2019 naar Nederland gekomen en werkt sindsdien in Nederland als chiropractor. Nicole begrijpt en spreekt heel goed Nederlands dankzij haar moedertaal Afrikaans. Ze heeft de Nederlandse cultuur ook goed leren kennen en vindt het hier geweldig.

 

Walter Justin Jubber
Clinical Chiropractic Specialist

Walter komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en kwam met zijn verloofde naar Nederland om een leven op te bouwen tussen de tulpen. Na het afronden van zijn universitaire studie ontving hij zijn mastergraad Homeopathie. In de vestiging Rotterdam zal u hem voornamelijk tegenkomen als de Clinical Chiropractic Specialist. Hij ondersteund het Front Desk Team ook indien nodig.

Walter gelooft oprecht in een holistische benadering, wat inhoudt dat hij alle aspecten van een persoon in hun waarde houdt: hun emotionele, fysieke en mentale aspecten. Hij heeft ook een grote voorliefde voor vrijwilligerswerk en was vrijwilliger bij de non-profitorganisatie Khula Natural Health Centre op het platteland van Kwazulu Natal, Zuid-Afrika. In zijn vrije tijd houdt Walter van om fit en gezond te blijven, fotografie en lezen.

Lesley

Lesley Rombley
Fysiotherapeut

Lesley is geboren en getogen in Rotterdam. Na de middelbare school heeft zij een toeristische opleiding gevolgd en mocht zij na het behalen van de diploma blijven werken bij haar toenmalige stageadres. Al snel besefte Lesley dat de toeristische branche niet haar roeping was. Ten gevolge daarvan heeft zij onderzoek gedaan naar wat bij haar past en waar haar interesses echt liggen. Hieruit bleek dat er twee cruciale punten waren die leidend waren tijdens de zoektocht naar een passende opleiding, namelijk ´het hebben van mensencontact´ en ´hulp kunnen bieden aan zorgbehoevenden´.

 

Jennifer Coletta
Algemeenmanager

Jennifer is geboren en getogen in Zuid Californië, V.S.. Samen met haar man is ze in 2014 naar Nederland verhuisd en begon ze bij Chiropractie Centraal als Algemeenmanager. Voordat ze hier begon met werken was Jennifer een gezondheidszorgbeheerder in Californië. Toen ze pas verhuist was naar Nederland heeft ze als virtuele bedrijfsbeheerder gewerkt voor bedrijven in Amerika vanuit haar appartement in Den Haag.

 

 

Don Chatham
Praktijkmanager

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt.Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles.

 

Diana de Visser
Office Supervisor

Diana is geboren en getogen in Rotterdam. Ze studeerde Horeca en Entertainment en begon direct na haar afstuderen in de Horeca.
Ze heeft uitgebreide ervaring in de dienstverlenende sector, omdat ze werkte als manager in hotels, maar ook bij speciale evenementen.
Diana is zeer servicegericht en geniet van het contact met klanten. In haar vrije tijd geniet Diana van reizen en tijd doorbrengen met haar familie.

Renata Botis
Front Desk Administrator

Renata is in Roemenië geboren en toen ze 13 jaar oud was verhuisde ze naar Nederland.
Ze studeert momenteel om Interaction Designer te worden en werkt parttime bij ons bij de receptie.
Renata houdt ervan om met onze clienten te communiceren en te helpen waar ze kan.
Haar vrolijke positieve energie is aanstekelijk en ze begroet altijd al onze clienten met een oprechte en stralende glimlach.
In haar vrije tijd houdt ze van gamen, lekker eten en reizen.

Shermaine Soerdjpal
Front Desk Administrator

Shermaine is geboren en getogen in Den Haag. Momenteel is ze in de laatste fase van het behalen van haar bachelordiploma in International Business en Management. Tijdens haar studie bracht ze een semester door in Fort Collins, CO, VS, waar ze financiën studeerde aan de Colorado State University. Dit was een once-in-a-lifetime ervaring voor haar waar ze vrienden voor het leven heeft gemaakt en gaandeweg nieuwe ervaringen en kennis opgedaan die ze anders niet zou hebben gehad.

Christa de Ridder
Chiropractic Assistant

Christa is geboren in Scheveningen maar woont al 36 jaar in Emmeloord. Toen haar nu volwassen kinderen naar de middelbare school gingen heeft zij op verscheidene leuke werkplekken gewerkt voordat zij een nieuwe uitdaging wilde aangaan bij Chiropractie Centraal. In haar vrije tijd is ze erg actief met sporten en heeft ze daarnaast ook muziek, dieren en alles wat leeft als hobby.

Ze vindt het ook heerlijk om op vakantie te gaan om nieuwe plekken te ontdekken of een goed restaurant of concert te bezoeken. Ze houdt ervan om met, en onder, de mensen te zijn en is oprecht geintereseerd in wat hen bezig houdt. Christa is voornamelijk te vinden in de praktijk in Emmeloord.

Monika Meijer
Front Desk Administrator

Monika komt oorspronkelijk uit Boedapest, Hongarije en is 10 jaar geleden naar Nederland verhuisd.

Ze komt uit een gezin met artsen en verpleegkundigen en was altijd al geïnteresseerd in het zorgen voor anderen. Dit is de reden waarom ze in de zorg wilde werken na een carrière in de hospitality en horeca.

 

Monika heeft een masters diploma in landschapsarchitectuur, dat heeft haar mening over het milieu beïnvloed. Ze vindt het leuk om “quality time” met haar gezinnetje door te brengen. Monika houdt van tuinieren en is fanatiek supporter van het Hongaarse waterpolo team. Monika houdt van eten en koken, maar ze kan de wijze waarop haar oma eend voor haar bereid erg waarderen.

James Lokas
Technisch Specialist

James komt oorspronkelijk uit Noorwegen en is Nederland opgegroeid. Na een gevarieerde carrière in Nederland te hebben opgebouwd van het werken bij de non-profit The Ocean Cleanup tot Office Manager bij een chiropractie praktijk besloot hij dat het tijd was om een nieuw avontuur aan te gaan. Hij verhuisde met zijn hond George naar Aruba waar hij een jaar als vrijwilliger werkte in de Nationale Sustainable Development Goals Commissie van Aruba. Daarna werkte hij in de kwaliteitszorg bij de Universiteit van Aruba. Sinds begin oktober 2019 is hij weer terug in Nederland waar hij nu bij Chiropractie Centraal kijkt hoe hij zijn ervaring het beste kan gebruiken. Zijn passie naast het reizen en zijn hond is duidelijk: het welzijn van mens, dier en het milieu.

Leen Beets
designer

Leen is geboren te Herk-de-stad in Belgie. Maar ze groeide op in Auckland, Nieuw-Zeeland waar ze een Bachelor in Design behaalde aan de Universiteit van Auckland (AUT). Ondertussen heeft ze 3 jaar in Singapore gewoond en gewerkt als interieur architecte voordat ze terug naar Europa verhuisde in 2016. Na een kort jaartje in Antwerpen te hebben gewerkt als interieur architecte voor bulthaup, startte ze haar baan hier bij Chiropractie Centraal samen met haar verloofde George Ellis.

 

Heeft U een vraag voor ons?