George Ellis
Chiropractor & Mede-oprichter

     George groeide op in Nieuw-Zeeland waar hij, net als de meeste Nieuw-Zeelanders, al zijn vrije tijd spendeerde in het buitenleven en aan sport. Daar genoot hij van kajakken, skiën, waterskiën, duiken, vissen, wandelen, rugby, kano, polo, surfen en het verkennen van alles wat de natuur in Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

 

 

Joseph James Coletta
Chiropractor & Mede-oprichter

    Joseph is geboren en getogen in Zuid Californië, V.S.. Zijn eerste ervaring met chiropractie begon toen hij een kind was dat hockey speelde en meerdere rugletsels opliep. Behandeling door zijn plaatselijke chiropractor zorgde ervoor dat Joseph actief kon blijven in sport gedurende zijn jeugd en als jong volwassene. 

 

 

Scott Kirchner
Chiropractor

Scott is geboren en getogen in Irvine, California in Amerika. Hij studeerde af aan de Johnson & Wales University in Providence Rhode Island met een grote onderscheiding (Summa Cum Laude). Hij studeerde daarna ook af met grote onderscheiding voor zijn doctoraat in Chiropractie aan de Southern California University of Health Sciences in 2014. Dr. Scott is momenteel het Certificaat van de Internationale Chiropractische Pediatrische Vereniging met specialisatie in prenatale en pediatrische zorgverlening aan het afmaken.

 

 

Matthew Wheatcroft
Chiropractor

Matthew groeide op in Nieuw-Zeeland en begon al op jonge leeftijd met sporten. Door zijn streven om profwielrenner te worden, ontdekte Matthew chiropractie tijdens het zoeken naar de juiste behandeling voor een aanhoudende blessure want na maanden van revalidatie en talloze specialisten kwam hij chiropractie tegen als een laatste redmiddel voor zijn blessure. De resultaten waren lovend! Niet alleen was hij in staat om blessurevrij te rijden, maar hij won ook twee dagen later een nationale titel. Chiropractie zorgde ervoor dat Matthew zijn atletische carrière kon voortzetten.

 

Shae Chapman
Chiropractor

Shae heeft als kind veel gereisd, nadat zij in Engeland, Ierland en Texas heeft gewoond heeft ze de middelbare school in Australië afgerond. Zoals de meeste chiropractoren was ze behoorlijk actief als kind. Tijdens haar jeugd hielp een chiropractor haar met haar kniepijn waardoor ze weer kon hardlopen. Deze ervaring en de steun en aanmoediging van een goede familievriend besloot ze om chiropractor te worden. Shae studeerde af als Master of Chiropractic met hoogste onderscheiding aan de AECC University College in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Na haar studie werkte in het Verenigd Koninkrijk voordat ze met haar Nederlandse vriend naar Nederland verhuisde. 

Lesley

Lesley Rombley
Fysiotherapeut

Lesley is geboren en getogen in Rotterdam. Na de middelbare school heeft zij een toeristische opleiding gevolgd en mocht zij na het behalen van de diploma blijven werken bij haar toenmalige stageadres. Al snel besefte Lesley dat de toeristische branche niet haar roeping was. Ten gevolge daarvan heeft zij onderzoek gedaan naar wat bij haar past en waar haar interesses echt liggen. Hieruit bleek dat er twee cruciale punten waren die leidend waren tijdens de zoektocht naar een passende opleiding, namelijk ´het hebben van mensencontact´ en ´hulp kunnen bieden aan zorgbehoevenden´.

 

Jennifer Coletta
Algemeenmanager

Jennifer is geboren en getogen in Zuid Californië, V.S.. Samen met haar man is ze in 2014 naar Nederland verhuisd en begon ze bij Chiropractie Centraal als Algemeenmanager. Voordat ze hier begon met werken was Jennifer een gezondheidszorgbeheerder in Californië. Toen ze pas verhuist was naar Nederland heeft ze als virtuele bedrijfsbeheerder gewerkt voor bedrijven in Amerika vanuit haar appartement in Den Haag.

 

 

Don Chatham
Praktijkmanager

Don groeide op in Zuid Californië, USA en verhuisde vanuit New York City naar Nederland. Hij kwam voor het eerst in contact met chiropractie in New York waar hij regelmatig in behandeling ging. Chiropractie hielp hem vooral om te gaan met de stress, druk en de levensstijl die een grote stad met zich meebrengt.Voordat hij besloot om naar Nederland te verhuizen werkte Don als manager in grote hotelketens in New York en Los Angeles.

 

Diana de Visser
Office Supervisor

Diana is geboren en getogen in Rotterdam. Ze studeerde Horeca en Entertainment en begon direct na haar afstuderen in de Horeca.
Ze heeft uitgebreide ervaring in de dienstverlenende sector, omdat ze werkte als manager in hotels, maar ook bij speciale evenementen.
Diana is zeer servicegericht en geniet van het contact met klanten. In haar vrije tijd geniet Diana van reizen en tijd doorbrengen met haar familie.

Leen Beets
designer

Leen is geboren te Herk-de-stad in Belgie. Maar ze groeide op in Auckland, Nieuw-Zeeland waar ze een Bachelor in Design behaalde aan de Universiteit van Auckland (AUT). Ondertussen heeft ze 3 jaar in Singapore gewoond en gewerkt als interieur architecte voordat ze terug naar Europa verhuisde in 2016. Na een kort jaartje in Antwerpen te hebben gewerkt als interieur architecte voor bulthaup, startte ze haar baan hier bij Chiropractie Centraal samen met haar verloofde George Ellis.

 

Heeft U een vraag voor ons?