REDENEN OM VOOR ONS TE KIEZEN

Voel je sneller beter en blijf je langer beter voelen bij Healthcare fysiotherapie!

Healthcare Fysiotherapie is uniek omdat wij onze klanten behandelen in een vriendelijke en casual omgeving en tegelijkertijd een hoog niveau van vakbekwaamheid. Daarbij zijn we een van de weinige klinieken in de omgeving waar fysiotherapie en chiropractie beiden verkrijgbaar zijn. 

Onze klanten houden van keuzes en opties! Door het samenbrengen van twee gelijkgestemde en complementerende beroepen onder één dak, vinden we dat onze klanten sneller beter worden en langer beter blijven. De chiropractor is een specialist in het neurologische systeem en in de manuele manipulatie van de ruggegraat en het bekken. De fysiotherapeut is de specialist in het versterken van de spieren die dienen om de ruggegraat recht te houden en te ondersteunen. 

In aanvulling op de beste Chiropractoren uit de omgeving, hebben onze fysiotherapeuten ook een groot aanbod aan andere modaliteiten om te helpen bij het genezingsproces. Van nek-, schouder- en elleboog klachten, tot lage rug, heup, knie en enkel, we zijn ervan overtuigd dat je rust vindt in een lichaam dat pijnvrij is en in Free Motion!

Lesley

Lesley Rombley
Fysiotherapeut

Lesley is geboren en getogen in Rotterdam. Na de middelbare schooltijd heeft zij een toeristische opleiding gevolgd en mocht zij na het behalen van de diploma blijven werken bij haar toenmalige stageadres. Al snel besefte Lesley dat de toeristische branche niet haar roeping is. Ten gevolge daarvan heeft zij research gedaan naar wat bij haar past en waar haar interesses liggen. Hieruit bleek dat er twee cruciale punten waren die leidend waren tijdens de zoektocht naar een passende opleiding, namelijk ´het hebben van mensencontact´ en ´hulp kunnen bieden aan zorgbehoevenden´. Aan de hand daarvan en door een aantal open dagen bijgewoond te hebben aan de Hogescholen van Rotterdam, kwam zij tot het besluit om de opleiding fysiotherapie te gaan volgen. Met veel passie en toewijding heeft zij de diploma met succes behaald.

Gedurende de opleiding heeft Lesley stage gelopen bij een manuele fysiotherapeutische praktijk, waarbij vooral hoofd, schouder en wervelkolom gerelateerde problematieken op de voorgrond lagen. Daarnaast heeft zij stage gelopen in een geriatrische revalidatiecentrum met een multidisciplinaire setting. Hierbij werden de kwetsbare oudere met beroertes, COPD, oncologische klachten en ook orthopedische klachten geholpen. Tevens heeft Lesley tijdens de opleiding een aparte vak gevolgd voor ontspanningsmassage. Deze interventie past zij toe bij mensen met centrale sensitisatie, waarbij verhoogde spierspanning en beperkte bewegingsmogelijkheden een veel voorkomend probleem is.

Direct na de studie heeft Lesley fulltime gewerkt in een multiculturele praktijk, waarbij voornamelijk wervelkolom gerelateerde klachten, hoofdpijn, schouderpijn en artrose gezien werden. Vanwege die ervaringen is de affiniteit voor met name de schouder- en hoofdpijnklachten ontwikkeld. Daarbij spreekt bekkenbodemproblematieken, welke bijvoorbeeld ontstaan na de zwangerschap of na een operatie aan het darmstelsel zeer aan. Ter wille daarvan staat het specialiseren in bekkenfysiotherapie, tevens ondersteund met dry needling op het lijstje voor in de toekomst.
BIG: 19922904504

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een onderdeel van de gezondheidszorg. Het stelt diagnoses, beoordeelt en behandelt. Fysiotherapie corrigeert en probeert door middel van fysieke middelen invaliditeit te voorkomen. In een fysiotherapie sessie zal de therapeut door het onderzoek van bepaalde aspecten van de structuur van het lichaam bepalen wat het probleem veroorzaakt. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem, komt er een passend behandelplan. Een onderdeel van de behandeling kan zijn om door middel van oefeningen de totale mobiliteit te verbeteren. Vaak zijn ook behandelingen nodig om de houding te wijzigen en de spierkracht te vergroten, dit alles om verdere schade te voorkomen. Healthcare Fysiotherapie heeft de expertise wanneer het gaat om beweging- en functievermindering. Wij werken altijd nauw samen met onze patiënten en kiezen voor het meest geschikte behandelplan dat past bij hun behoeften.

Wat mee te nemen?

Breng uw identiteitsbewijs en uw zorgpas mee. U bent van harte welkom zonder verwijzing van een arts, maar als u bent doorverwezen door een arts neem dan ook de verwijsbrief mee. Indien mogelijk neem een handdoek mee.

Verzekering

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed hangt af van uw zorgverzekering. Controleer uw verzekeringspolis voor het aantal vergoedbare behandelingen. Voor vragen, neemt u dan contact met ons op.

Bent u voldoende verzekerd?

Als uw aanvullende verzekeringspakket de kosten voor fysiotherapeutische behandelingen dekt, zal er geen eigen risico zijn.
Voor informatie over de verschillen in de basisverzekeringsdekking, aanvullende verzekeringen “restitutie-” of “naturabeleid”, neem een kijkje op deze link.

Annuleringsvoorwaarden

Als u om welke reden dan ook uw afspraak niet kunt nakomen moet dit minimaal 24 uur van tevoren bij ons worden gemeld. Wanneer een tijdige afmelding achterwege blijft brengen we € 30 ,- kosten in rekening. Deze kosten worden niet gedekt door de verzekeringsmaatschappijen.

Betalingsvoorwaarden

In het algemeen zal de rekening van de behandeling(en) rechtstreeks bij uw verzekeraar worden aangeboden. In sommige gevallen kunt u zelf direct worden gefactureerd, bijvoorbeeld in gevallen waarin het aantal behandelsessies dat wordt gedekt door uw verzekering op is. Alle sessies niet door de verzekeringen worden gedekt zullen worden gefactureerd op basis van de onderstaande prijzen. Houdt er rekening mee dat alle facturen binnen 30 dagen dienen te worden betaald.

Prijzen

Dienst Pijs (€)
Reguliere fysiotherapie behandeling € 35,-
Screening, intake en onderzoek € 45,- 
Intake en onderzoek na verwijzing € 45,-
Eenmalig fysiotherapie onderzoek inclusief rapport € 55,-
Additionele vergoeding voor bezoek aan huis *€ 50,-
Gemiste afspraak € 30,-
* Neem bij vragen contact met ons op.  

kngf

Healthcare Fysiotherapie garandeert kwaliteit!
Wij zijn onderdeel van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), een beroepsvereniging, continu bezig met de kwaliteit van fysiotherapie in Nederland. Healthcare fysiotherapeuten blijven constant bij door het volgen van opleiding en onderwijs in overeenstemming met de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Lichamelijke therapie en zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR).

Klachten

Healthcare Fysiotherapie streeft er altijd naar om aan uw verwachtingen op het gebied van fysiotherapie te voldoen. Bij problemen, klachten of suggesties kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of direct inpersoon. Uw klacht wordt altijd serieus genomen en we zullen graag samen met u naar een aanvaardbare oplossing zoeken. Als uw klacht in uw ogen niet juist wordt opgelost, kunt u terecht bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
Stadsring 159b, 3817 BA Amersfoort.

Onze Locatie

Westblaak 92 unit 3.20 3012 KM, Rotterdam