Beste klanten, familie en vrienden,

We zijn nog open! Om aan de RIVM richtlijnen te voldoen en de veiligheid van jullie en onze medewerkers te kunnen blijven garanderen zult u wel enkele veranderingen opmerken. Wij vragen u dan ook de richtlijnen en maatregelen hieronder goed door te nemen voordat u weer bij ons langs komt.

 

 1. Mogelijk wordt u door een andere chiropractor behandeld dan dat u gewend bent. Om hoge druktes binnen de praktijk te voorkomen, verspreiden we de afspraken meer en is uw gewenste chiropractor mogelijk niet even beschikbaar als u gewend bent.
 2. Ons personeel wordt regelmatig getest op koorts en als ze symptomen vertonen worden zij verzocht om thuis te blijven en gelijk te testen.
 3. We vragen u om alsjeblieft thuis te blijven als u griepachtige symptomen ervaart. Heeft iemand in uw gezin griepachtige symptomen en/of koorts? Ook dan verzoeken wij u om thuis te blijven en uw afspraak bij ons te annuleren.
 4. Als u zich in een risicogroep bevindt en hogere kans hebt op complicaties van het virus, laat het ons dan weten! We kunnen uw afspraak tijdens een rustigere periode in de praktijk plannen en regelen indien nodig een van onze privékamers voor de behandeling. We zullen ook extra maatregelen nemen om de kamer nogmaals te desinfecteren voordat u naar de praktijk komt.
  1. De tijden die wij vrijhouden voor deze individuen zijn tussen 10-11 uur ’s ochtends en 14-15u ’s middags.
 5. Als gezondheidswerkers en als onderdeel van ons bedrijfsbeleid reinigen onze chiropractoren tussen elke afspraak/cliënt hun handen altijd met antibacteriele ontsmettingsmiddel van hoge kwaliteit. Onze receptiemedewerkers beschikken ook over handdesinfecterende middelen en wassen hun handen regelmatig. Voel je vrij om ook gebruik te maken van de desinfectiemiddelen die wij hebben terwijl je in onze praktijk bent. We hebben een voorraad en dat zal niet snel opraken!
 6. Volgens het bedrijfsbeleid wordt de praktijk elke dag netjes gehouden en schoongemaakt. De receptiemedewerkers zullen de receptie de hele dag nog vaker schoonmaken.
 7. Volgens het bedrijfsbeleid wordt de praktijk elke dag netjes gehouden en schoongemaakt. Het personeel zal de behandelruimtes de hele dag door nog vaker schoonmaken.
 8. Om meer contact te vermijden dan nodig is, vragen we u om te betalen met pin of creditcard in plaats van contant geld.
 9. Ook vragen wij u om a.u.b. op tijd te komen naar uw afspraak en zo min mogelijk (veel) te vroeg. Dit i.v.m. het controleren van hoeveel mensen wij tegelijkertijd in de praktijk hebben.
 10. Maximaal aantal clienten in de wachtkamer! Zitten of staan er al drie mensen? Gaarne buiten wachten tot dat er meer ruimte is.
  1. Uitzonderingen zijn: kinderen die worden behandeld en mensen die de extra steun nodig hebben i.v.m. medische indicatie.
 11. Zonder afspraak bent u helaas niet welkom in de praktijk. Bel ons om een afspraak te maken of boek het gemakkelijk online.
 12. Maak alleen als echt nodig gebruik van het toilet.
 13. Alle medewerkers dragen mond-en neusmaskers.
 14. Volg de gemarkeerde wandelroute door de praktijk.

 

We streven er allemaal naar onze bijdrage te leveren aan het vertragen van de verspreiding van het coronavirus en willen u benadrukken dat we alle mogelijke maatregelen nemen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We hopen je snel te zien in een van onze praktijken en alvast bedankt voor de medewerking!

 

Hartelijke groeten,

George en Joseph
Directeuren van Chiropractie Centraal

En het gehele Chiropractie Centraal team