Tijdens de zwangerschap

Zwagerschapssymptomen die geholpen kunnen worden met behulp van chiropractische zorg zijn onder andere: Rugpijn, problemen met slapen, pijn tijdens het wandelen, hoofdpijn, zwellingen/vocht vasthouden, krampen in de benen, blaas en darmproblemen, maagzuur en meer.

Chiropractie is ook goed na de bevalling voor moeder en baby. Problemen met het nekje van de pasgeboren baby kan huilen en slapeloosheid veroorzaken en chiropractie kan hier enorm mee helpen. Ook problemen met borstvoeding, kolieken of andere condities die pasgeboren baby’s kunnen aantasten kunnen met chiropractie geholpen worden. Voor de moeder kan chiropractie helpen tegen vermoeidheid, rugpijn en andere postpartum condities. Boek nu je afspraak met ons! Neem gerust contact met ons op mocht je nog twijfelen of vragen hebben.

Chiropractische Zorg voor Kinderen

De geboorte kan een traumatische gebeurtenis zijn voor baby en moeder en kan blessures of letsels veroorzaken. Soms kunnen deze onopgemerkt blijven omdat ze geen pijn doen en moeilijk te identificeren zijn. Zelfs de gemakkelijkste geboorte kan complicaties veroorzaken voor pasgeboren baby’s. welke voor problemen kunnen zorgen tijdens het groeien. Als je baby opgroeit tot peuter, ontwikkelt zich de tweede kromming van de ruggengraat en de nek, dit helpt bij het omhooghouden van het hoofdje, bij het zitten, kruipen en uiteindelijk het wandelen. Een gezonde en rechte ruggengraat kan helpen om deze voortgang natuurlijk en zonder problemen te laten gebeuren. Met de hulp van chiropractische zorg, hebben ouders enorme verbeteringen opgemerkt in de ontwikkeling van hun kind. Vooral met slaapproblemen, rug- en nekpijn, spijsverteringsproblemen, oorinfecties en nog veel meer.