Onderwijs, opleiding en mentoring

Bij Chiropractie Centraal zijn we trots op onze service om ervoor te zorgen dat al onze chiropractoren en medewerkers onze klanten optimaal helpen. We streven ernaar om verder te gaan dan de top van ons vak als het gaat om uw zorg en welzijn. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, investeert Chiropractie Centraal in extra cursussen, trainingen en programma’s om ervoor te zorgen dat onze chiropractors de beste van het beste zijn in ons vak.

Onze chiropractoren volgen maandelijkse en driemaandelijkse trainingssessies. Deze trainingsprogramma’s komen bovenop onze DCF / CCA- en CPD-credits. Ons team deelt hun diverse kennis en ervaring om extra inzicht te bieden in de bijzondere gevallen en profielen van onze gemeenschappen. We geloven dat we samen sterker zijn in het helpen van onze gemeenschap en collega’s.

Hier bij Chiropractie Centraal investeren we fors in de voortdurende ontwikkeling van al onze chiropractoren. Net als andere toonaangevende bedrijven selecteren wij alleen de beste chiropractoren voor ons team. Slechts 18% van de sollicitanten haalt ons sollicitatiegesprek. We bieden een uniek mentorprogramma van een jaar aan om ervoor te zorgen dat onze nieuwste chiropractoren worden ondersteund bij de ontwikkeling van hun vaardigheden onder begeleiding van onze ervaren senior chiropractoren. Dit helpt niet alleen de ontwikkeling van onze chiropractoren, maar verzekert hun succes bij het dienen van onze gemeenschappen. Dit proces helpt onze klanten ook om te profiteren van de decennialange kennis en opleiding van onze medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling

Na dit mentorprogramma hebben senior chiropractors eindeloze mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Met een van de grootste teams van chiropractische leiders in huis, leiden onze regelmatige peer review-bijeenkomsten tot snelle ontwikkeling in vaardigheid, communicatie, casemanagement en praktijk. We trainen ook met topprofessionals in de gezondheidszorg in Europa, inclusief ervaren fysiotherapeuten. Onlangs hebben we de kans gehad om deel te nemen aan trainingen bij het vaardigheidscentrum van de Universiteit van Amsterdam, waar we samen met ’s werelds beste chirurgen trainen.

Wij, bij Chiropractie Centraal, zijn het enige chiropractiebedrijf in Nederland dat deze unieke service aanbiedt aan ons personeel en, bij volmacht, aan onze gemeenschappen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze chiropractors consequent de manier waarop ze anderen dienen, verbeteren. Wanneer u een van onze chiropractors ziet, kunt u zich zeker voelen in de wetenschap dat ze, naast de duizenden uren studie die ze op de universiteit hebben genoten, consequent het nieuwste onderzoek leren en profiteren van tientallen jaren ervaring van onze senior staf.